promjenila izgled lica

Madonna potvrdila da je bila na plastičnoj operaciji: 'Pogledajte me kako sam slatka sada kada je oteklina prošla'

21.02.2023 u 10:25

Bionic
Reading

Madonna se pojavila na dodjeli Grammyja s vidno otečenim licem te za sve okrivila kameru, no sada je priznala da se podvrgnula plastičnoj operaciji

Popularna pjevačica Madonna prisustvovala je nedavnoj dodjeli Grammyja, a svi su tada komentirali njeno lice koje je bilo vidno otečeno i gotovo neprepoznatljivo. Na društvenim mrežama zavladali su podrugljivi komentari u kojima je glavne teza bila kako je pjevačica bila podvrgnuta plastičnoj operaciji.

Madonna je tada na pozornici predstavila pjesmu 'Unholy' Sama Smitha i Kima Petrasa, a kasnije odgovorila kritičarima koji su se fokusirali na njen izgled, uz tvrdnju da je za sve kriva kamera.

'Umjesto da se usredotočite na ono što sam rekla u svom govoru, a to je bilo zahvaljivanje za neustrašivost umjetnika poput Sama i Kim, mnogi su odlučili govoriti samo o mojim fotografijama izbliza koje je snimio fotograf kamerom s dugim objektivom koji bi svakome iskrivio lice!'

Sada je, ipak, odustala od okrivljavanja kamere za vidne promjene na svom licu i priznala kako je, uistinu, bila na plastičnoj operaciji. I ovoga puta javila se putem društvenih mreža napisavši:

'Pogledajte me kako sam slatka sada kada je oteklina od operacije prošla', napisala je uz fotografiju na kojoj nosi cool pletenice i popularnu baseball kapu.

  • +10
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia

No, niti ova objava nije puno pomogla jer su komentari ispod fotografije bili pretežito sarkastični i pogrdni.

'Ne, ne izgledaš slatko', 'Je l' se šališ ili si ozbiljna!?', samo su neke od zlonamjernih dosjetki na Madonnin račun.

Slavna 64-godišnja pjevačica u prošlosti je zastupala slavljenje ženske ljepote iznad 45. godine te da osjeća želju javnosti koja kao da čeka priliku da je kazni jer nastavlja biti 'snažna, marljiva i avanturistički nastrojena'.