KRALJICA POPA

Madonna napravila pravi show i golišavim perfomansom šokirala poznatog voditelja i gledatelje

08.10.2021 u 20:16

Bionic
Reading

Iako je ove godine proslavila 63. rođendan, kraljica popa ne odustaje od provokacija, ali stajlinga koji više otkrivaju nego skrivaju

I u sedmom desetljeću Madonna ne odustaje od golišavih kombinacija i provokativnog ponašanja pa je u talk showu 'The Tonight Show' Jimmyja Fallona gdje je predstavljala dokumentarac 'Madame X' zaprepastila samog voditelja, ali i publiku ispred malih ekrana.

'Umjetnici su ovdje da naruše naš mir. I nadam se da sam poremetila ne samo tvoj mir, već i mir ljudi koji gledaju ovaj show, ali u dobrom smislu', rekla je Madonna koja je za ovu prigodu nosila smjelu kombinaciju: mini haljinu s velikim dekolteom i vrtoglave štikle.

Dodala je i kako je njezina velika inspiracija književnik James Baldwin.

  • +4
Madonna u showu Jimmyja Fallona Izvor: Profimedia / Autor: NBC / Ferrari / Profimedia

U jednom je trenutku Madonna ničim izazvana legla na stol voditelja koji je počeo vikati 'Ne, ne, ne, prestani!' budući da je pri penjanju na stol otkrila više nego je itko očekivao.

  • +11
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia

Iznenađeni Jimmy Fallon kako bi spasio situaciju kontroverznu pjevačicu koja je oduvijek voljela intrigirati javnost svojim odijevanjem i provokativnim ponašanjem pokrio je svojim sakoom.

Madonna je pri ustajanju podignula haljinu prema studiju na opće zaprepaštenje voditelja i publike.

Inače, u intervjuu kod Jimmyja Fallona pjevačica je ispričala da se 'htjela ubiti' jer je odbila ulogu u SF filmu 'The Matrix'.

'To je jedan od najboljih filmova ikada snimljenih. Mali dio mene žali zbog tog jednog trenutka u mom životu', priznala je Madonna no nije otkrila koja joj je uloga bila ponuđena.

'The Matrix' s Keanuom Reevesom postala je jedna od najuspješnijih filmskih trilogija s prihodom od 1,3 milijarde dolara, a četvrti nastavak čemu se vesele fanovi, trebao bi izaći u prosincu ove godine.

Naravno, Twitter se užario zbog Madonninog gostovanja kod Fallona.

'Taj Madonnin intervju s Jimmyjem Fallonom bio je uznemirujući na posebnoj razini. Sjedila je tamo u svojoj odjeći iz 80-ih, a njezin novi materijal je nadahnuo James Baldwin? I to je sve prije nego je skočila na Fallonov stol', glasio je jedan od komentara.