MAMILA UZDAHE

Ma kakva mala crna haljina? Ornela Vištica ukrala pozornost u žutoj

04.08.2018 u 13:40

Bionic
Reading

U Posušju se već petu godinu zaredom organizira Festival klapske pisme. Jedna od najtalentiranijih mladih glumica u Hrvatskoj, zasjala je u raskošnoj kreaciji na pozornici festivala u voditeljskoj ulozi, a društvo joj pravi poznato televizijsko lice, Joško Lokas. Ornela Vištica za tportal otkriva zašto voli voditi ovakvu vrstu manifestacija i gdje će provesti svoj ljetni odmor

U haljini domaćeg brenda Loré Ornela Vištica je plijenila pozornost na Trgu hrvatskih branitelja vodeći peto izdanje popularnog glazbenog festivala na kojem se natječu mješovite, ženske i muške klape. S obzirom na to da je kreacija za koju se odlučila po sebi zbilja upečatljiva, ostatak glumičine odjevne kombinacije bio jednostavan - odabrala je plave sandale s mašnicom i vrlo prirodan make up. 'Haljina mi se jako dopala, odmah sam se zaljubila u nju jer je živa i jer je riječ o provjerenom brendu iz Zagreba s kojim volim surađivati. Kad je riječ o šminki riječ, volim decentno, ne volim ništa što je upadljivo', ispričala nam je.

Kad god joj to obaveze dopuste pojavljuje se u voditeljskoj ulozi koja joj, složili su se mnogi, super 'leži'. 'Uvijek uz svoje obaveze prema matičnoj kazališnoj kući Kerempuh, uz razna snimanja, uvijek se volim odazvati na vođenje raznih priredbi, naravno ako se radi o nečemu što mi se sviđa', rekla je Ornela.

Kad je riječ o glazbi i klapama, ne može izdvojiti niti jednu posebno. 'Ja sam jedna od onih slušatelja koja će uvijek pasti na pjesmu koja ima emociju, koja me dotakne. Ako je ta emocija iskrena i ide iz duše, to je nešto što je jednostavno prepoznati i nešto na što nikad neću ostati ravnodušna o kojem god izvođaču da je riječ', pojasnila je.

Kod nje se, kaže, uvijek nešto 'kuha' i priprema kad je riječ o poslovnim angažmanima. Ne volim ništa unaprijed govoriti, neka sve ide dan za danom, korak po korak uz uživanje u ljetnim mjesecima i to na hrvatskoj obali. Vremena za odmor uvijek ima, samo je stvar kako čovjek organizira svoje obaveze', otkrila je glumica.

  • +7
Ornela Vištica Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL