JELENA OREŠKOVIĆ

Luksuz Pariza zamijenila je mirnim životom u Zagrebu, a sada je bivša manekenka otkrila i što ju je navelo na tu odluku

14.04.2022 u 11:12

Bionic
Reading

Sjećate li se Jelene Orešković koja je prije desetak godina dominirala domaćim pistama? Otišla je u 'modnu mirovinu', modne piste je zamijenila majčinstvom, a nakon 11 godina života u Parizu sa suprugom i dvije kćeri preselila se u rodni Zagreb. Posljednjih se godina posvetila educiranju o prirodnim metodama njege i očuvanja zdravlja, a sada drži treninge lica na kojima koristi metodu koju je sama razvila

Za preseljenje u Zagreb je kaže Jelena Orešković bilo puno razloga, a to nije bila odluka preko noći. Njezin suprug je, otkrila je, uvijek govorio kako bi neku dob oko 60. rođendana volio dočekati u nekom mirnijem okruženju.

'I onda je uslijed tih nekih negativnih događaja koji su nas zadesli u Francuskoj, počevši 2015. s terorizmom pa su krenuli štrajkovi... Ja sam se stvarno nauživala u tom gradu, pa mi je glupo pričati o lošim stvarima, ali kad me pitate zašto smo se doselili u Hrvatsku, sigurno nisu prevladale ove dobre stvari, uvijek gledaš gdje ti je onda kvalitetnije živjeti pogotovo jer imamo djecu', ispričala je za In Magazin Nove TV.

Jelena je udana za markantnog dizajnera iranskih korijena Hermidasa Atabeykija. S njim i djecom živi u predivnom stanu u centru Zagreba kojeg je uredio upravo njezin suprug. Objasnila je da je on sa selidbom dobio i novu profesiju, iz auto industrije prebacio se na dizajn interijera. Uređenje stana potpuno je prepustila njemu i nije, kazala je, niti jednu vazu stavila.

  • +2
Jelena Orešković Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

I danas ima manekensku figurua, a svoju dobru liniju duguje pilatesu. Izjavila je da je zato zaslužna genetika i da se s godinama teško deblja. Ideja s pilatesom nije joj bila estetska, pomogao joj je s kralježnicom. U Parizu je završila Polestar pilates, jednu od najpriznatijih pilates škola u svijetu čime je postala učiteljica pilatesa.