OBITELJ JE NAJVAŽNIJA

Luka Modrić otkrio kako provodi slobodno vrijeme, ali i u čijem društvu

15.02.2021 u 12:48

Bionic
Reading

Privatne fotografije posebno se dojme njegovih obožavatelja. Na Instagramu Luku Modrića prati brojka od nevjerojatnih 19 milijuna ljudi, a oni su s oduševljenjem dočekali njegovu najnoviju objavu na Storyju

U moru snimljenih fotografija, tek rijetke i s posebnim značenjem završe na Instagram profilu nogometaša Real Madrida i kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića. Prije tjedan dana objavio je dirljivu fotografiju na kojoj ne krije koliko je vezan uz svojeg najstarijeg sina Ivana, a sada je na Instagram Storyju otkrio dijelić atmosfere svoga slobodnog vremena.

Nakon napornih treninga i utakmica, Luka Modrić najradije se opušta i odmara upravo u društvu svoje obitelji - supruge Vanje i djece: sina Ivana i kćerkica Eme i Sofije.

A sa suprugom Vanjom vrijeme rado krati igrajući biljar. Upravo je fotografiju nastalu tijekom napete partije objavio na svom Instagram profilu. Na njoj Vanja Modrić koncentrirano se namješta za slanje kugle u zadanu rupu, dok je u pozadini promatra Luka Modrić.

  • +4
Vanja i Luka Modrić s djecom Izvor: Profimedia / Autor: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia