nije im suđeno

Ljubavi je došao kraj: Ana Strizić i Krešimir Milanović više nisu zajedno

10.01.2018 u 09:43

Bionic
Reading

Iako su se na početku veze skrivali, javnost je za njihovu ljubav saznala u travnju 2016. godine, a RTL-ova novinarka i voditeljica nerijetko je objavljivala zajedničke fotografije na društvenoj mreži. No veza Ane Strizić sa starijim bratom političara Zorana Milanovića je pukla

Ana Strizić nije željela ništa komentirati, no od izvora bliskom paru tportal doznaje kako je s Krešimirom Milanovićem ostala u odličnim odnosima. Poduzetnik i 16 godina mlađa televizijska novinarka i voditeljica još su na Badnjak viđeni zajedno u centru Zagreba, no družili su se samo kao dobri prijatelji.

Upoznali su se u jednom noćnom izlasku zahvaljujući Aninoj prijateljici koja je poznavala Milanovića s glazbenog festivala Ultra u Splitu. Na pitanje čime ju je osvojio i kako je razbila predrasude o njegovu pomalo negativnom imidžu u javnosti, lijepa RTL-ovka nikad nije željela previše govoriti. Zajedno su putovali Španjolskom i Portugalom, pohvalili su se i izletom u New York i Miami, koji je trajao desetak dana, a ljeta provodili u Dubrovniku.

Krešimir Milanović i Ana Strizić razgledavali gradske znamenitosti Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić/PIXSELL

Ana iz veze s Mirom Lujićem ima petogodišnjeg sina Mijata, a Krešimir Milanović iza sebe ima brak s Ivanom Milanović, od koje se razveo prije nekoliko godina.

  • +4
Ana Strizić Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL