ŠALA NA SVOJ RAČUN

Lijepa voditeljica oduševila fotografijom iz djetinjstva

06.03.2017 u 12:28

Bionic
Reading

Edita Misirić Vrkljan prisjetila se kako je izgledala u djetinjstvu te je odlučila nasmijati pratitelje na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj izgleda poput dječaka. Voditeljica se našalila kako izgleda poput dječaka iz filma Jerry Maguire, a ima li uistinu sličnosti, prosudite sami

Naša poznata voditeljica i novinarka Edita Misirić Vrkljan pohvalila se na Instagramu starim fotografijama iz djetinjstva. Kako je Edita izgledala kao šestogodišnjakinja? Sudeći po onome što je pokazala na društvenoj mreži, jako slično dječaku iz filma 'Jerry Maguire'.

Voditeljica se našalila na svoj račun i usporedila s likom malenog dječaka iz kultnog filma 'Jerry Maguire', američke romantične komedije iz 1996. s Tomom Cruiseom i Renee Zellweger u glavnim ulogama.

😂😂😂😂 kao jaje jajetu! #maliizjerrymaguirea #jerrymaguire #editamisiricvrkljan #whenIwasaboy

A post shared by Edita Misiric Vrkljan (@editamisiric) on

Sličnost naše voditeljice i glumca Jonathana Lipnickog koji je utjelovio simpatičnog sina Renee Zellweger u filmskom hitu iz 90-ih, mora se priznati, itekako je velika. Po boji kose, frizuri te okruglim naočalama, gotovo su isti.

Lijepa novinarka nedavno se laserski podvrgnula operaciji skidanja dioptrije zbog njenog naglog povećanja te je danas rijetko viđamo s naočalama. No zato nam je svima pokazala kako je izgledala u mladim danima, s jež frizurom i naočalama.

Voditeljica je na društvenoj mreži objavila i nekoliko fotografija na kojima prikazuje svoje odrastanje u Križu, mjestu pored Ivanić-Grada.

Čini se kako uvijek spremna na svoj račun jer je u opisima fotografija napisala 'When i was a boy' te 'No teeths, no care', što su obožavatelji i prijatelji popratili brojnim pozitivnim komentarima. Oduševljenje nije krio ni Editin kolega Dorijan Elezović koji joj je napisao kako je obožava.