Georgina Rodriguez

Lice s naslovnice: Ronaldova djevojka predstavila svijetu njihovu kćer Alanu Martinu

06.12.2017 u 12:25

Bionic
Reading

Otkako se prije tri tjedna rodila malena Alana Martina, četvrto dijete nogometaša Cristiana Ronalda, kako ona točno izgleda, imali su prilike vidjeti samo članovi najuže obitelji. Sve to bilo je iz jednog razloga - dogovorene naslovnice španjolskog časopisa na kojoj se našla njegova djevojka Georgina Rodriguez sa svojom malom princezom

Prije tri tjedna, točnije 12. studenog, svjetska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo postao je četvrti put otac. Njegova djevojka Georgina Rodriguez rodila je djevojčicu, kojoj je sretni par nadjenuo ime Alana Martina.

Iako do sada malenu nisu pokazali javnosti, pojavljivale su se tek fotografije na kojima se nazire beba, ali ne i njezino lice, sada je napokon i cijeli svijet mogao upoznati Alanu Martinu i to putem naslovnice najnovijeg broja španjolskog magazina Hola!.

PART1 #cristianoronaldo daughter #AlanaMartina and #georginarodriguez #ronaldo #cr7 #baby #infant

Objavu dijeli cr7worldwide 🌎 (@cr7worldwide)

PART2 #cristianoronaldo daughter #AlanaMartina and #georginarodriguez #ronaldo #cr7 #baby #infant

Objavu dijeli cr7worldwide 🌎 (@cr7worldwide)

Georgina Rodriguez fotografu je pozirala u nekoliko odjevnih kombinacija, koje su više otkrivale negoli skrivale, a mnogi se zbog njezine linije, samo tri tjedna nakon poroda, ponovno pitaju je li ona zaista bila trudna ili je to sve bio dobar marketinški trik, pa je bebu, i ovoga puta, rodila zamjenska mama.

PART 3 #cristianoronaldo daughter #AlanaMartina and #georginarodriguez #ronaldo #cr7 #baby #infant

Objavu dijeli cr7worldwide 🌎 (@cr7worldwide)

  • +7
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez na dodjeli FIFA-inih nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia