IZAZOVNO IZDANJE

Lejla Filipović u seksi kupaćem kostimu je san snova svakog muškarca

30.08.2018 u 16:55

Bionic
Reading

Bivša misica Lejla Filipović objavila je fotografiju s ljetovanja i tada dala do znanja da i danas izgleda fenomenalno te da bi bez problema pomela i mnogo mlađu konkurenciju na izborima ljepote

S dubokim dekolteom u prvom planu i tigrastim uzorkom kupaćeg kostima, nekadašnja misica Lejla Filipović zagrijala je atmosferu na društvenim mrežama.

Golišavom fotografijom s godišnjeg odmora koji je već tradicionalno provela sa suprugom, Tarikom Filipovićem u Dubrovniku, lijepa Lejla nakon mnogo vremena pokazala je kako izgleda u bikiniju. Za svoj je fenomenalan izgled dobila samo komplimente, a kako i ne bi kada svojom figurom može posramiti i mnogo mlađe kolegice.

#takemeback #goodbysummer #dubrovnik ❤

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Osim toga Lejla je pokazala i da prati modne trendove, izabravši retro dizajn kupaćeg kostima i to u hit uzorku sezone.

  • +9
Lejla Filipović Izvor: Ostale fotografije / Autor: D.Breitenfeld/BMatijašec/M.Grgić

‘Kupila sam si novi kostim, jednodijelni, njih jako volim. Zadnje dvije godine su se vratili u modu. Ali mislim da neću stati na tome jer sam slaba na kupaće kostime. Nemam omiljeni dezen, bitno je da mi dobro stoji. Volim retro, jednodijelne, ali u principu kupujem ono što mi se svidi', kazala je za tportal prije početka ljeta zgodna Lejla.

#summer #summerincroatia #islandlife 💙💙💙

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on