sreća u obitelji

Legendarni glazbenik Rod Stewart će postati djed, njegova snaha Hrvatica rodit će mu treće unuče

14.01.2023 u 17:05

Bionic
Reading

Početkom siječnja ove godine glazbenikova kći Ruby Stewart otkrila da ona i njezin partner Jake Kalick očekuju svoje prvo dijete - dječaka, koji bi se trebao roditi u travnju. Sada se doznalo da je i njegova snaha Nicole Artukovich, u drugom stanju

'Dječak stiže u svibnju', najavila je Nicole Artukovich, dugogodišnja ljubav sina Liama Stewarta inače poluprofesionalnog hokejaša. Sretnu vijest je obznanila na Instagramu uz video na kojem se mogu vidjeti i prizori iz Hrvatske, odakle Nicole potječe.

Viješću su oduševljeni i među prvima su paru čestitali naša redateljica svjetskog glasa Antoneta Alamat Kusijanović te glazbenica Natalie Imbruglia kao i Penny Lancaster, treća supruga Roda Stewarta.

Podsjetimo, plavokosa ljepotica Nicole, vuče hrvatske korijene te svoja ljeta provodi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Odatle su, otkrila je ranije na Instagramu, njeni baka i djed pobjegli u Ameriku. Nicolein otac, Mark Nickolas Artukovich je u 58. godini života preminuo u studenom 2019. godine nakon što je izgubio borbu s bolesti. Nicole, njegova mezimica, često se prisjeti oca posvećujući mu dirljive objave na Instagramu.

Ljubav prema Hrvatskoj prenijela je i na svog dečka Liama, hokejaša koji je inače veliki navijač naše nogometne reprezentacije te na ostatak obitelj Stewart koja je kod nas sve češće. Godine 2020. je nakon krstarenja Jadranom pozirala sa crnom beretkom na glavi, koja je na sebi imala problematični hrvatki grb (s prvim bijelim poljem).

Slavni roker Rod, preferira Dubrovnik i Split, dok Liam, Nicole i njena mama redovito posjećuju Molunat, u općini Konavle.

  • +5
Rod Stewart Izvor: Profimedia / Autor: Suzan Moore / PA Images / Profimedia