presretna slikarica

Kuća puna ljubavi: Supruga Frane Lasića pokazuje kako uživa u majčinstvu

21.04.2021 u 14:07

Bionic
Reading

Hrvatski glazbenik i glumac i 30 godina Frano Lasić i mlađa beogradska umjetnica dobili su sina Nikolasa 29. studenog. Milena Lasić dozirano objavljuje fotke njihovog prvog djeteta, pa je najnovija izazvala pravo oduševljenje onih koji prate njezin profil na Instagramu

Frano i Milena Lasić su sproživjeli pravu dramu prije rođenja Nikolasa. Nekoliko dana je ležala u temperaturi, potpuno izmorena, a onda je uslijedio porod. Svoju bebu, ispričala je kasnije, vidjela samo na trenutak, a zatim su je, u skladu s korona protokolom, odveli iz porođajne sale. Sada uživaju u svakom trenutku.

Sretna mama je pozirala u njihovom domu u Beogradu, a fotografiju sa svojim prvorođencem je opisala: 'Dobro jutro dragi ljudi! Malo sam počupao mamu, ali to je ok, inače ima puno kose'.

Inače, zvijezdi filmova 'Okupacija u 26 slika' i 'Slučaj Harms' Nikolas je četvrto dijete. Podsjetimo, s prvom suprugom Majom Nikšić danas je Frano Lasić u dobrim odnosima, a imaju sina 33-godišnjeg sina Janka. Nakon nje oženio se Beograđankom Ljiljanom, s kojom je u braku ostao samo 21 dan, a 1993. oženio je slovensku manekenku Živu Stupnik s kojom ima 19-godišnju kćer Linu i 17-godišnjeg Luku. Zbog Milene se Frano vratio i staroj ljubavi - glazbi. U posljednje vrijeme bavi se i humanitarnim radom. S njom se vjenčao 2015. godine nakon 3 godine veze.

  • +5
Frano Lasić Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL