u društvu supruga

Krštenje nećakinje nije propustila ni Grašina sestra Buga, koju rijetko viđamo

20.02.2023 u 11:31

Bionic
Reading

Grašina sestra Buga nije propustila svečanu večeru povodom krštenja nećakinje Albe. Na zabavu je stigla u laskavoj cvjetnoj haljini brenda Zimmerman, a društvo joj je pravio suprug Leon

Petar Grašo i Hana Huljić Grašo u petak su krstili kćer Albu, a u nedjelju navečer organizirali zabavu za bliske prijatelje i članove obitelji. Motiv slavlja svakako su krstitke malene Albe, ali i prva godišnjica braka popularnog splitskog para. Proslava je održana u obiteljskom restoranu Adriatic na splitskom Sustipanu, koji često okuplja obitelj poznatog pjevača.

Dvostruko slavlje okupilo je tako brojna poznata lica poput Dine Rađe i supruge Viktorije, Joleta i njegove supruge Ane, Mije Dimšić i ostalih prijatelja estradnog para. Među uzvanicima bili su i članovi obitelji - baka i djed Huljić te baka i djed Grašo, ali i Grašina sestra, Buga Grašo Radošević sa suprugom.

Samozatajna Buga u braku je s Leonom Radoševićem, bivšim igračem Cibone koji trenutno igra u Njemačkoj. Zajedno žive u Njemačkoj, a imaju i kćer Leni.

  • +30
Hana Huljić i Petar Grašo proslavili krštenje kćeri Albe Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Buga je na proslavi krštenja nećakinje zablistala u haljini brenda Zimmermann i jednostavnim crnim sandalama, a njezin suprug Leon odabrao je crnu Burberryjevu košulju i crne hlače.

Malena Alba rođena je u srpnju 2022. godine, a par se vjenčao u veljači u crkvi svetog Dominika u Splitu. Iako se do posljednjeg trenutka nije znalo puno detalja o vjenčanju, nekoliko fotografija na Instagramu uzvanika dalo je znatiželjnicima uvid u slavlje. Samozatajna Hana za kumu je odabrala pjevačicu Domenicu, a Grašo je imao čak tri kuma: košarkaša Dinu Rađu, slovenskog chefa Tomaža Kavčiča i prijatelja iz djetinjstva.

  • +5
Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL