UZELI PAUZU

Kraj ljubavi s Kendall Jenner? Slavni košarkaš uživa u društvu nove ljepotice

16.01.2018 u 12:08

Bionic
Reading

Iako svoju vezu nikada nisu potvrdili ni demantirali, najpoznatija manekenka današnjice Kendall Jenner i talentirani NBA košarkaš Blake Griffin tijekom nekoliko mjeseci bliskog druženja nisu mogli sakriti određene simpatije. No ovih dana sportaš je viđen u društvu nove ljepotice i time dao naslutiti kako je veza s Kendall završena

Unatoč učestalim druženjima na romantičnim večerama i u izlascima diljem Los Angelesa tijekom cijele prošle godine, manekenka Kendall Jenner nikada medijima nije potvrdila svoju vezu s popularnim košarkašem Blakeom Griffinom. 

Paparazzi fotografije otkrivale su kako je ovo dvoje mladih ljudi ipak nešto više od prijatelja. Osim toga, Kendall je bila čest gost na njegovim utakmicama, kada bi ga bodrila iz prvih redova. 

No strani mediji donose kako je Griffin ovih dana viđen u društvu nove ljepotice. Nepoznata brineta i 28-godišnjak zabavljali su se u luksuznom restoranu u Malibuu. 

  • +12
Blake Griffin i Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za to vrijeme Kendall je taman sletjela u Milano, u kojem se trenutno održava tjedan muške mode. 

Izvori bliski paru tvrde da nisu konačno prekinuli svoju romansu, već su uzeli pauzu, dok ostatak prijatelja tvrdi da je s novom djevojkom bio izuzetno prisan. 

'Oni su definitivno odavali znakove veze. U jednom trenutku čak su se i držali za ruke', govori jedan od izvora koji je događaju i osobno svjedočio. 

  • +38
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kendall je jednom prilikom direktno kazala kako o ljubavnom životu ne namjerava razglabati u javnosti i pred medijima te kako je poučena iskustvom svojih starijih sestara i njihovih propalih brakova i veza naučila da neke stvari ipak treba zadržati za sebe. 

Pretpostavlja se da neće komentirati ni spomenutu situaciju, a od košarkaša koji iza sebe ima propale zaruke s Brynn Cameron, s kojom dijeli i dvoje djece, također se neće čuti ništa na ovu temu.