SVATKO NA SVOJU STRANU

Krah još jednog braka: Razvode se Ricky Martin i njegov suprug Jwan

06.07.2023 u 17:35

Bionic
Reading

Nakon šest godina braka Ricky Martin i njegov suprug Jwan Yosef se razvode

Proslavljeni glazbenik Ricky Martin i njegov suprug Jwan Yosef razvode se nakon 6 godina braka.

'Odlučili smo okončati naš brak s ljubavlju, poštovanjem i vodeći računa o dostojanstvu naše djece, poštujući ono što smo iskusili kao par svih ovih prekrasnih godina', poručio je slavni par za People.

'Naša najveća želja sada je nastaviti sa zdravom obiteljskom dinamikom i održati odnos usredotočen na mir i prijateljstvo kako bismo nastavili zajednički odgoj naše djece, uz poštovanje i ljubav koju imamo jedno prema drugome', stoji u izjavi bivšeg para koji ima dvoje djece: kćer Luciju, rođenu 2018. i sin Renna, rođenog 2019.

  • +3
Ricky Martin i Jwan Yosef Izvor: Profimedia / Autor: Huso / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Martin je prije toga dobio sinove blizance Mattea i Valentina, rođene 2008., koje će nastaviti odgajati kao samohrani roditelj.

Martin (51) i Yosef (38) prvi put su se sprijateljili na Instagramu 2015., a započeli vezu šest mjeseci kasnije, nakon što su se prvi put osobno sreli u Londonu. Svoju su romansu službeno objavili na crvenom tepihu na amFAR Inspiration Gala 2016. i najavili zaruke iste godine prije nego što su se vjenčali 2018.

Vlasnik hita 'Livin' La Vida Loca' podijelio je vijest o njihovoj zajednici tijekom intervjua za E! Vijesti u siječnju 2018. godine: 'Ja sam suprug, ali za nekoliko mjeseci priređujemo veliku zabavu. Razmijenili smo zavjete, i zakleli smo se na sve, i potpisali smo sve papire koje smo trebali potpisati, te predbračni ugovor..'

Oba muškarca, od kojih svaki govori nekoliko jezika, govorili su o svojoj odlučnosti da svoju jezičnu fleksibilnost prenesu na svoje četvero djece.

'Mi kod kuće govorimo španjolski, ali oni također govore engleski i francuski', rekao je Martin tijekom gostovanja u emisiji kod Ellen DeGeneres 2013., ističući da su njegovi sinovi blizanci bili upisani u francusku školu.

Yosef, nagrađivani sirijsko-švedski slikar i konceptualni umjetnik je pak rekao da njihovo dvoje najmlađe djece također uči arapski.