Uskoro će ih biti troje

Korana Gvozdić u trudnoći ne miruje, a dobila je i zanimljiv angažman

11.03.2021 u 13:43

Bionic
Reading

Na početku 2021. godine, mnogo je tužnih, negativnih vijesti koje su nam zaokupile misli, no da ima i onih pozitivnih koje se unose dozu vedrine i optimizma govore i brojne trudnoće poznatih. Jedna od njih je i ona komičara Ivana Šarića i marketinške stručnjakinje Korane Gvozdić koja rado objavljuje zgode iz trudničkog života

Posljednjih mjeseci vladaju veliko uzbuđenje i sreća u domu Ivana Šarića i Korane Gvozdić. Rođenje djeteta bit će kruna ljubavi svestranog Zadranina i lijepe Zagrepčanke nakon osam godina romanse.

No Korana je trudnoći aktivna. 'I tako sam prije dva mjeseca odradila svoju prvu malu ulogu u sinkronizaciji crtića. Priznajem, trebalo mi je par minuta da se opustim ali imala sam podršku sa svih strana!', otkrila je na Instagramu. U komentarima je natuknula kako ju je zaručnik Ivan Šarić nadgledao s druge strane stakla.

Plesačica Tina Walme joj je čestitala i poručila kako jedva čeka vidjeti crtić, a Sementa Rajhard da je i sama prošla slično. 'Tako sam sa Stellicom sinkrala 'Frozen' i izlazila na zrak, kao imam virozu', opisala je glumica i pjevačica.

  • +3
Korana Gvozdić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Korana Gvozdić postala je poznata domaćoj javnosti kroz njezine voditeljske angažmane na televiziji. U djetinjstvu se počela baviti plesom i nastupala je na televiziji kao dio plesne skupine Tihane Škrinjarić. U kasnim tinejdžerskim godinama i svojim 20-im godinama se našla u svijetu mode. Iskustvo u manekenstvu je stjecala u inozemstvu te je s 18 godina prvi put otišla zbog posla u Milano. Radila je i u Austriji i Njemačkoj, nosila je kreacije mnogih hrvatskih dizajnera. Godine 2009. diplomirala je smjer turizam na Sveučilišnom studijskom centru za stručne studije u Splitu, a kasnije je završila odnose s javnošću na privatnom veleučilištu u Zagrebu.