dobro čuvana tajna

Konačno su priznali ono o čemu svi pričaju: Scarlett Johansson je rodila, a ona i suprug Colin postali su roditelji dječaku

18.08.2021 u 23:19

Bionic
Reading

Tek što su potvrdili šuškanja i nagađanja o trudnoći, slavni par Scarlett Johannson i njezin suprug Colin Jost ponovo su iznenadili obožavatelje. Slavna glumica rodila je dječaka Cosma te po drugi put postala majkom

Scarlett Johansson i Colin Jost postali su roditelji malenog dječaka. Zvijezda filma 'Black widow' nedavno je rodila svoje drugo dijete, no prvo zajedničko s Colinom Jostom, komičarem showa 'Saturday Night Live'. Scarlett je rodila dječaka, a sretnu vijest potvrdio je i ponosni otac, 39-godišnji Colin na svom Instagram profilu napisavši: 'Ok, ok, dobili smo dijete. Zove se Cosmo. Jako ga volimo. Također bismo cijenili da poštujete našu privatnost.' Scarlett i Colin poprilično dobro skrivaju detalje svog privatnog obiteljskog života tako da se za njezinu trudnoću nije ni znalo do prije nekoliko dana.

'Scarlett je trudna no ne želo to otkriti, vrlo dobro čuva svoju privatnost,' otkrio je početkom ljeta izvor za Page Six. Konačnu potvrdu trudnoće dao je sam Colin rekavši prije nekoliko dana: 'Dobit ćemo dijete, to je jako uzbudljivo.'

36-godišnja glumica također ima šestogodišnju kćer Rose koju je dobila u braku s bivšim suprugom Romainom Dauriacom. Scarlett i Colin tajno su se vjenčali u listopadu 2020. nakon tri godine veze.

Glumica nominirana za Oscara prva nagađanja o trudnoći potaknula je u lipnju ove godine kada se nije pojavila ni na jednom promotivnom događaju za vezanom za film 'Black widow'. ‘Nije davala mnogo intervjua niti sudjelovala na događanjima povodom promoviranja filma što je iznenađujuće budući da je riječ o velikom izdanju Marvela/Disneya, a ona je i zvijezda i izvršni producent', objasnio je prije nekog vremena izbor za Page Six.

  • +7
Scarlett Johansson Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Umjesto toga, Johansson je svoje promotivne nastupe odradila putem Zooma, pojavljujući se virtualno u 'The Tonight Showu' kako bi razgovarala s Jimmyjem Fallonom 21. lipnja, primjetno snimana samo od ramena prema gore, a kasnije je to isto učinila u showu Setha Meyersa 'Late Night'.

Glumica trenutno tuži Disney, navodeći da joj je ugovor prekršen kada je 'Black Widow' objavljena na Disney+.

Johansson je prethodno bio u braku s glumcem Ryanom Reynoldsom od 2008. do 2011. te novinarom Romainom Dauriacom od 2014. do 2017. godine.