OBITELJ MU JE SVE

Kiefer Sutherland priznao da ga je to što je postao otac spasilo da ne završi kao River Phoenix

14.03.2023 u 15:14

Bionic
Reading

Danas 56- godišnjak, Kiefer Sutherland postao je otac sa samo 20 godina, no, sada priznaje kako ga je upravo rođenje kćeri spasilo od toga da 'ne skrene na krivi put'

Prisjećajući se svojih početaka u Hollywoodu, 56-godišnji glumac Kiefer Sutherland priznao je kako ga je činjenica da je mlad postao otac spasilo od donošenja odluka koje bi po njega bile itekako štetne.

Dobro znano holivudsko lice nakon dužeg vremena dao je intervju za Radio Times, a u njemu je progovorio o tragičnom gubitku svojih dragih, poznatih prijatelja, ali je priznao i da ga je pauza u 80-ima, na koju se odlučio jer mu je karijera stagnirala, najbolja moguća stvar koju je napravio.

Sin Donalda Sutherlanda postao je i sam poznat kada je s 20 godina prihvatio ulogu nasilnika Acea Merrilla u filmu o odrastanju 'Ostani uz mene'. Uz njega je tada glumio i River Phoenix, koji je tragično preminuo od predoziranja sa samo 23 godine.

Prisjećajući se Riverovog preranog odlaska, ali i smrti ostalih holivudskih faca s kojima je bio blizak, Kiefer je rekao: 'Tijekom godina izgubio sam mnogo prijatelja i svjestan sam da sam na njihovom mjestu mogao biti i ja.'

Ta priča potakla ga je da spomene i Rivera Phoenixa: 'On je mnogo obećavao i bio je tako pristojan momak...Često ga se sjetim...Postoji to vrlo i nepromišljeno napuštanje, povezano s mladošću, a ako iskušavaš granice, kako bi iskusio život, postoji šansa da ćete pogriješiti, a te pogreške vas na kraju mogu koštati života.'

  • +13
Kiefer Sutherland Izvor: Profimedia / Autor: Orion Pictures Corp / Everett / Profimedia

Upravo Riverova smrt navela ga je da razmisli o svom životu, što ga je dovelo do toga da se osvijesti koliko je i sam pogrešaka napravio. Glumac je bio uhićen i optužen zbog vožnje u alkoholizranom stanju, te je čak 48 sati te 2007. proveo iza rešetaka.

'Nisam moron i znam dobro granicu između dobrog i lošeg. No, ponekad sam jednostavno napravio loše stvari', priznao je iskreno.

Kiefer Sutherland otac je kćeri Sarah, a iz drugog braka s Cameliom Kath ima pokćerku. Upravo njih dvije, kao i obitelj općenito, najzaslužniji su što je na kraju ostao stojeći čvrsto na zemlji. Činjenica da je jako mlad dobio dijete spasilo ga je od mnogih loših stvari koje bi za njega mogle biti pogubne.