EVE JOBS

Kći pokojnog suosnivača Applea svojom ljepotom osvojila modni svijet: Mezimica Stevea Jobsa zvijezda je nove kampanje

05.12.2020 u 15:19

Bionic
Reading

22-godišnja kći nekada jednog od najutjecajnijih ljudi u svijetu računalne industrije nakon što je osvojila svijet konjičkog sporta, u kojem je vrlo uspješna jahačica, svojom je ljepotom oduševila i modni svijet u kojem je sada dobila i angažman

Najmlađa kći pokojnog Stevea Jobsa, njegova mezimica Eve Jobs, uspješno je debitirala kao model. Iako je cijeli život uspješno provela čuvajući svoju privatnost, baš kao što su njezini roditelji htjeli, 22-godišnja ljepotica dobila je ponudu koju nije željela propustiti.

Zajedno sa glumicom serije 'Euphoria', Sydney Sweeney, kao i Naomi Smalls, Eve Jobs zvijezda je božićne kampanje za Glossier.

Najmlađoj kćeri Stevea Jobsa nije bio problem ni skinuti se i pozirati u pjenušavoj kupki, ispijajući čašu vina s minimalno šminke na licu, dok na drugoj fotografiji, koju je objavila, ima masku za podočnjake dok nanosi sjajilo s potpisom Glossiera.

  • +4
Eve Jobs Izvor: Profimedia / Autor: LUKA GONZALES / AFP / Profimedia

Inače, Eve Jobs najmlađa je kći pokojnog Stevea Jobsa i Laurene Powell-Jobs, koja je, baš poput svojih roditelja, pohađala Stanford.

Osim toga, vrlo je uspješna u jahačkom sportu, dapače, u samom je vrhu najboljih jahača svijeta, mlađih od 25 godina.