SLATKE BRIGE

Kći Mustafe Nadarevića očekuje prinovu, a saznali smo i spol bebice

06.06.2022 u 09:25

Bionic
Reading

Nana Nadarević, kći preminulog glumca Mustafe Nadarevića, otkrila je putem društvenih mreža radosne vijesti. S dugogodišnjim partnerom Silvijem očekuje prvo dijete, a tportal je saznao i spol bebice

Iako je već u samoj objavi kazala da neće previše razglabati o svojoj trudnoći i prinovi, Nana Nadarević objavila je preslatke trudničke fotografije na kojima pozira s dugogodišnjim partnerom Silvijem.

Par je stao pred objektiv, a pritom nisu skrivali koliko ih je vijest o trudnoći razveselila. Nasmiješena trudnica pozirala je u veseloj haljini dok ju je grlio njezin voljeni Silvio, otac djeteta, a tportal je saznao da nosi djevojčicu.

'Jedino što namjeravam otkriti o ovoj trudnoći je identitet oca, milijunaša', napisala je Nana, kći neprežaljenog glumca Mustafe Nadarevića preminulog u studenom 2020. nakon duge i teške bolesti.

Inače, PR stručnjakinja Nana sa Silvijem je u dugogodišnjoj vezi. On je javnosti postao poznat prije 12 godina, kada je osvojio 250.000 kuna u kvizu 'Tko želi biti milijunaš?'.