Malia obama

Kći Baracka Obame spremna na veliki korak u svojoj holivudskoj karijeri

05.04.2023 u 14:37

  • +11

Malia Obama

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

24-godišnja kći bivšeg američkog predsjednika odabrala je nešto kreativniji i slobodniji poslovni put. Malia Obama velika je ljubiteljica filma, a pred njom je konačno velik karijerni korak - postat će redateljica kraćeg filma

Ambicioznost je možda ipak nasljedna, ako je suditi po velikim ambicijama kćeri Baracka i Michelle Obame. Djevojke koje su svijetu bile predstavljene dok su bile još djevojčice sada su narasle pa sada rade svoj put prema uspjehu. Starija kći bivšeg američkog predsjednika odlučila se za svijet filma pa će se okušat u filmskim vodama, i to kao redateljica!

24-godišnja Malia Ann sudjeluje u projektu Donalda Glovera koji je otkrio da ponovno surađuje s ambicioznom Maliom. Ona je već radila s Gloverom na seriji 'Swarm', seriji koja prati lika koji je opsjednut glazbenicom te zbog opsesije skreće na mračni put.

Iako još nema podataka o novom filmu, zna se da će biti kraći film koji nosi veliki rizik za 24-godišnjakinju.

'Ti si kći Baracka Obame. Dakle, ako snimiš loš film, on će te pratiti uokolo', prepričao je Glover upozorenje koje je dao Maliji.

S obzirom da je svoj talent već pokazala, nema razloga da se sumnja u uspješnost novog projekta, a Donald Glover ju je pohvalio rekavši da od nje očekuj dobre stvari jer je njezin stil pisanja odličan.

Još prije više od deset godina, Michelle Obama je rekla kako je njezina najstarija kći zainteresirana za svijet filma i stvaranja filmova pa ovaj karijerni odabir mlade Malije ni ne čudi. Godine 2021. diplomirala je vizualne i ekološke studije na Harvardu, što joj je pomoglo da razvije interes za snimanje filmova.

MALIA OBAMA

Starija kći Michelle i Baracka Obame napokon uživa u toliko željenoj anonimnosti, no paparazzi je i dalje pronalaze

Pogledaj galeriju