povratak na posao

Kate Beckinsale vratila se u Zagreb: Snima film 'Canary Black' u Jurišićevoj ulici

20.02.2023 u 14:55

Bionic
Reading

Britanska glumica koja je u studenom i prosincu poslovno boravila u Zagrebu gdje snima film 'Canary Black', vratila se u Zagreb gdje je nastavljeno snimanje akcijskog filma. Prošetala je centrom grada gdje je iznenadila Zagrepčane

Glumica Kate Beckinsale vratila se u Zagreb i privukla pažnju u centru grada snimajući film 'Canary Black'. Već je ranije osvojila Zagrepčane svojom pristupačnošću, a na Instagramu je često dijelila zagrebačke trenutke i oduševljenost hrvatskom kulturom.

Britanska glumica u Zagrebu je bila tijekom studenog i prosinca, a slobodno vrijeme od snimanja provela je upoznavajući grad i upijajući gradske vibracije. Posjetila je Advent i probala delicije s popularnih 'kućica', bila kod zagrebačkih vatrogasaca, prisustvovala svečanom dočeku Vatrenih nakon Svjetskog prvenstva, a nije odoljela ni šopingu božićnih darova.

U Zagrebu radi na filmu 'Canary Black' čija radnja prati agenticu Avery Graves dok je teroristi ucjenjuju da izda vlastitu zemlju kako bi spasila svog otetog muža. Akcijske scene snimane su i u samom centru grada pa je zbog potreba snimanja Zagreb nekoliko dana bio bez noćnih tramvajskih linija.

  • +9
Kate Beckinsale na snimanju filma Canary Black u Jurišićevoj Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Kate Beckinsale, točnije Avery Graves prošetala je duži bob s kovrčama, a lice je sakrila velikim sunčanim naočalama. Odjenuta je u crne uske traperice i crnu dolčevitu, a crnu kombinaciju 'razbila' je bordo sakoom.

Film pod redateljskom palicom Pierrea Morela, poznatog francuskog filmaša koji je poznat po filmovima '96 sati' i 'Iz Pariza s ljubavlju'.