snimanje u metropoli

Kate Beckinsale podijelila prvu fotografiju iz Zagreba, a jedan detalj posebno je nasmijao obožavatelje

06.11.2022 u 12:18

Bionic
Reading

Akcijski triler 'Canary Black', u kojemu glavnu ulogu ima slavna Kate Beckinsale, snima se u Zagrebu. Slavna glumica na svom Instagram profilu objavila je prvu fotografiju iz našeg glavnog grada, a objava je zbog jednog detalja i duhovitog opisa odmah privukla pažnju velikog broja njezinih pratitelja

Ove jeseni Zagreb je postao veliki filmski set, a MP filmska produkcija iz Zagreba u našoj metropoli snima novi film francuskog redatelja Pierrea Morela. 'Canary Black', akcijski film s holivudskom glumicom Kate Beckinsale u glavnoj ulozi, jedan je od najvećih filmskih projekata koji se snima u Hrvatskoj, a zasigurno najveći koji se ikada snimao u Zagrebu.

Predviđa se kako će film imati i značajan utjecaj po pitanju promocije hrvatskog glavnog grada. Igor Nola iz MP filmske produkcije, koji je u Hrvatsku već doveo film 'Čuvaj me s leđa' (Salma Hayek, Rayan Reynolds, Samuel L. Jackson) te serije 'Ipcress File', 'McMafia', na nedavno održanoj konferenciji izjavio je kako žele velike projekte kako bi pokazali što sve mogu, ali da će kroz poreze i slično grad će dobro zaraditi od ovog filma. Naime, na projektu je stalno angažirano preko 350 hrvatskih filmskih djelatnika, većinom stanovnika Grada Zagreba, što čini 95 posto ukupne ekipe filma. Angažirano je 14 hrvatskih glumaca i glumica, a jednu od glavnih uloga igra hrvatska glumica Romina Tonković.

Kate Beckinsale, engleska glumica s američkom adresom koja je svjetsku slavu stekla 2001. filmom Pearl Harbor, a nakon dugogodišnje uspješne karijere u kojoj uz akcijske spektakle niže i uloge u manjim dramskim filmovima, glavnom ulogom u filmu 'Canary Black' vraća se žanru akcijskih filmova. Canary Blacku, špijunskom trileru, utjelovit će agenticu CIA-e Avery Graves kojoj teroristi otmu supruga i ucijene je da izda svoju zemlju.

Snimanje je odnedavno krenulo punom parom, a Kate je sada na Instagramu podijelila i svoju prvu fotku iz Zagreba. Na fotografiji Kate, odjevena u crno od glave do pete, sjedi na sklopivom filmskog stolcu, dok joj vizašistica popravlja make-up. A iza nje je vrlo zanimljiv detalj – veliki grafit u obliku muškog spolnog organa. Ako bi nekome taj detalj i promaknuo, Kate ga je istaknula u komentaru, tako je duhovito napisala: 'Iza tebe je,' te dodala emotikon u obliku patlidžana. Za tu objavu pratitelji i obožavatelji su je nagradili s više od šest tisuća lajkova i brojnim komentarima, a mnoge je je poprilično nasmijala. ‘Pazi se!', 'To si ti nacrtala. zar ne?', 'Čini se da te prati', 'Privlačiš ih', 'Dobrodošla u Zagreb', bili su samo neki od komentara uz objavu.

KATE BECKINSALE

Fatalna brineta u lateksu i vrtoglavim platformama ukrala pozornost na rođendanskom partyju u Los Angelesu

Pogledaj galeriju