vječno mladolika

Karmela Vukov Colić osvježila izgled, pratitelji joj poručuju da izgleda kao curetak

21.05.2020 u 20:30

Bionic
Reading

Godinu dana nakon velikog životnog zaokreta, uživa kao nikad do sada. Zdravstvene tegobe povukle su joj se, ima više vremena za obitelj, putovanja, hobije i mjuzikl 'Menopauza' zbog koje dobiva samo pohvale. Proljetni dani i izlazak iz karantene prilika su za novi 'look'

Jedno je od najsimpatičnijih lica s malih ekrana, Karmela Vukov Colić već dulje vrijeme 'fura' kratku, dječačku frizuru koja joj, slažu se mnogi savršeno pristaje. Danas je u zagrebačkom salonu odlučila svoju kosu potkratiti, a mnogi koji je prate pohvalili su taj potez. 'Vratili ste friz koji vam najbolje stoji', 'Opet kratko. Ma najljepše', 'Curetak', samo su neki od oduševljenih komentara.

Trenutno radi na nekoliko 'frontova'. Među ostalim, uz Sanju Doležal, Arijanu Čulinu i Salome sprema za novi uzlet hvaljenog mjuzikla 'Menopauza'. U izolaciji su izmijenile tekst pjesme 'Na bačvama vina' iz navedene predstave, a u 'korona izdanju' hita zapjevale su o kilogramima.

'Karantenu sam dobro iskoristila – odmorila sam se od ludog ritma, više se družila s djecom, naučila peći kruh od vlastitog kvasca, ispilila i obojala ogradu, pročitala puno knjiga (koje su dugo čekale), počela koristiti nove platforme za snimanje emisija i naučila više cijeniti vrijednost zagrljaja', poručila je Karmela nedavno.