PRIJE NASTUPA U POLUFINALU

Kako Saša Lozar osvaja obožavatelje?

15.12.2012 u 17:06

Bionic
Reading

Saša Lozar jutro je proveo sa svojim radijskim kolegama s kojima je u centru Zagreba podijelio ogromnu količinu čokolade

U tome ga nije spriječila čak ni činjenica da je vremena za plesni trening još vrlo malo. 'Shvatio sam ovo kao svojevrsno zagrijavanje!' rekao je. Čitavo vrijeme mu je asistirala vrijedna kolegica s 'Totalnog' Lorena Nosić, oboružana velikom vrećom punom slatkiša.

Zagrebački trgovi i ulice u jednom trenu bili su obojeni bojama Totalnog FM–a, a time je ostvaren i cilj ovog malog blagdanskog podviga.

'Osjećam se deset tisuća puta bolje, ne zato što sam ušao u finale 'Plesa sa zvijezdama', već zato što smo upravo toliko ljudi danas uspjeli usrećiti!' rekao je domaćin 'Doručka na Totalnom FM–u'.

Akcija je održana diljem Hrvatske pa su tako slušatelji u Splitu, Osijeku, Rijeci i Puli također sudjelovali u velikoj kampanji kojoj je namjera bila 'poljubičastiti' Hrvatsku.
Posjetitelji zagrebačke špice bili su oduševljeni kad su shvatili da se ispod ljubičaste kapice Djeda Mraza nalazi upravo njihov favorit u showu 'Ples sa zvijezdama'. Budući da je mnogima od njih zasladio jutro, možda će neki od njih svojim glasom odlučiti njemu zasladiti pobjedu.