želi mir

Kako je kralj Charles ovim potezom prekršio želju svog oca, princa Philipa

28.12.2023 u 10:05

Bionic
Reading

Otkako je postao kralj, Charles želi vratiti neke prekinute obiteljske veze. Ono što čini s Harryjem nije izoliran slučaj jer mjesto za stolom pronašao je i za Sarah Ferguson, bivšu suprugu svog brata Andrewa koju njihov otac nije želio gledati

Kralj Charles III. miroljubive je prirode, što možemo vidjeti i prema njegovoj odluci da princa Harryja pozove na svoju krunidbu, ali i na ovogodišnje blagdane. Unatoč zlim komentarima kojima su pokušali okaljati ugled kraljevske obitelji, Charles je pružio ruku pomirenja i Meghan. Ali, nisu Harry i Meghan jedini koje Charles pokušava vratiti u obitelj...

Ovog Božića kraljevskoj se obitelji ponovno pridružila i Sarah Ferguson, bivša supruga ozloglašenog princa Andrewa.

Naime, Ferguson i princ Andrew rastali su se 1996. godine, no 2008. Ferguson se ponovno uselila bivšem suprugu. U deset razdvojenih godina bivša je supruga napravila mnoštvo skandala, uključujući i prodaju nekih povjerljivih informacija, ali i skandaloznu fotografiju s nožnim prstima u ustima drugog muškarca.

Ta je fotografija zgrozila članove kraljevske obitelji, a posebno njezinog pokojnog svekra princa Philipa koji više nije htio biti u društvu Ferguson.

Godine su prošle, a božićno vrijeme praštanja natjeralo je Charlesa da pozove Ferguson da se im se pridruži.

Već je prošle godine Ferguson stigla na božićni ručak na imanje u Norfolku, a ove se godine pridružila svom bivšem suprugu princu Andrewu, kralju Charlesu i ostatku obitelji u njihovoj tradicionalnoj šetnji do crkve Svete Marije Magdalene na imanju Sandringham.

'Sarah je uvijek bila bliska s kraljem Charlesom i voli ga, a sve se više zbližava s kraljicom Camillom', otkrio je jedan izvor za PageSix otkrivši da je kraljevski par spreman obnoviti veze s Ferguson.

  • +7
Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia