VELIKO FINALE

Kako će završiti 'Ruža vjetrova'?

22.05.2013 u 18:32

Bionic
Reading

Hoće li ljubav na kraju popularne serije 'Ruža vjetrova' pobijediti sve prepreke i dramatične situacije koje su se dogodile u obiteljima Odak i Krstulović? Gledatelji će odgovor na to pitanje saznati 23. svibnja, u 20 sati, kada će se emitirati posljednja, 155. epizoda, druge sezone 'Ruže vjetrova'

Popularna serija 'Ruža vjetrova' imala je sveukupno snimljenih 346 epizoda. U drugoj sezoni snimljeno je 155 epizoda, a zavrzlame, ubojstva, prevare, ljubavni trokuti i spletke, u kojima je sudjelovalo 14 glavnih glumaca, osvojile su mnoge domove kao i korisnike Facebooka koji su otvorili na stotine fan stranica vezanih za 'Ružu vjetrova' i njihove glumce. Sada se sve to bliži kraju.

Gledatelji su imali prilike gledati i glumce u velikim gostujućim ulogama poput Duška Valentića i Aleksandra Cvjetkovića pa zatim Petra Ćiritovića te Arijanu Čulinu. Od početka druge sezone kroz setove 'Ruže vjetrova' prošlo je preko 130 glumaca, a serija se snimala na mnogo atraktivnih vanjskih lokacija poput Klisa, u Rankovoj vili u Trogiru, na plažama u Omišu i Dućama, na Prokurativama i mnogim drugim lokacijama u Splitu i njegovoj okolici. Produkcijski i snimateljski tim brojao je oko 100 ljudi, koji su radili na setu, vanjskim lokacijama i studiju.


Na setu su stvorena i velika prijateljstva, a bilo je i novih 'pridošlica' poput ježa koji je pronašla Petra Cicvarić, a o kojem su se glumci brinuli. Glumci su slavili rođendane i tradicionalno - svaki rođendan bi na setu iznenadili slavljenika tortom i pjesmom, osim Stojana Matavulja koji je na poklon dobio posebnu tortu od ćevapa! Nisu mogli jedni bez drugih ni kada su imali pauze snimanja pa su tako Slavko Sobin i Tomislav Čubelić iznenadili Marinu Fernandez na godišnjem odmoru u Portugalu

Kome će se otvoriti oči, tko će se razvesti, a tko sve vjenčati i hoće li najpopularnija Seke Odak napokon pronaći svoju sreću? Sve to i više gledatelji mogu saznati 23. svibnja u 20 sati na RTL Televiziji.