HIT SERIJA

Kakav propust: Nicole Kidman slučajno otkrila najveću tajnu druge sezone 'Malih laži'

31.05.2019 u 11:54

Bionic
Reading

Još svega desetak dana dijeli nas od nove, dugoiščekivane sezone serije 'Male laži' koja je oduševila gledateljstvo diljem svijeta. I dok je foršpan za nove nastavke već pušten u javnost, dvominutni video nije mnogo otkrio već ja naprotiv zbunio gledatelje. No, glavna glumica Nicole Kidman pobrinula se da to razjasni

Na premijeri druge sezone nagrađivane serije 'Male laži' peteročlana glumačka postava našla se na crvenom tepihu uz novu kolegicu Meryl Streep koja je najveće iznenađenje novih epizoda.

Premijera je očekivano okupila brojne novinare koji su nestrpljivo čekali na izjave s glavnim aktericama, a u jednom trenutku najveću je pozornost ukrala Nicole Kidman.

  • +23
Premijera druge sezone serije 'Male laži' Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Naime, Kidman je slučajno u žaru razgovora otkrila dugo skrivanu tajnu druge sezone hit serije koja je za male ekrane prikovala milijune gledatelja.

Na pitanje kako joj je bilo surađivati s 42-godišnjim švedskim glumcem Alexanderom Skarsgardom, koji igra njezina supruga, koji na kraju druge sezone umire, Kidman je nepromišljeno odgovorila: ‘On je nevjerojatan glumac i suradnik i sad se vraća u drugoj sezoni’.

Brzo nakon što je ovu tajnu informaciju pustila u javnost, njezina kolegica Reese Witherspoon blijedo ju je pogledala i samo se zagonetno nasmijala.

U kojem se obliku Skarsgard vraća u seriju i koja će točno biti njegova uloga saznat ćemo za deset dana kada se na HBO prikazuje prva epizoda serije koja je nedavno osvojila nagradu Emmy.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube