FINALE SERIJE

Kakav će kraj imati 'Larin izbor'?

12.06.2012 u 15:46

Bionic
Reading

Najpopularnija hrvatska serija sljedećeg će tjedna doživjeti svoje finale

Mediteranska ljubavna priča između pijanistice Lare i kapetana Jaše očarala je hrvatske gledatelje, a samo ih nekoliko nastavaka dijeli od kraja prve sezone. U nastavcima koji slijede Lara i Jaša će konačno okruniti svoju ljubav, no opaki Dinko će za svog brata skovati pakleni plan.

Serija 'Larin izbor' napravila je novi pomak u hrvatskoj televizijskoj produkciji. Lik Lare je mladu glumicu Doris Pinčić vinuo u zvijezde. I ostali dio glumačke postave postao je omiljen među Hrvatima. Dinko, kojeg je utjelovio Filip Juričić, postao je najpopularniji hrvatski TV negativac, dok si je mlada Jagoda Kumrić ulogom razmažene Nikol priskrbila novi glumački angažman u filmu makedonskog redatelja Igora Ivanova.

Serija je i prije početka emitiranja u Hrvatskoj prodana u čak 17 zemalja. Uz plasiranje hrvatskog proizvoda na strana tržišta (područja Europe, regije i Bliskog istoka), serija je doprinijela privredi priobalja.

'Larin izbor' svakodnevno je pratilo milijun Hrvata, najgledanija epizoda imala je 1,2 milijuna gledatelja, a serija je dobila i svoj spin off, 'Nikol: povjerljivo', prvu hrvatsku web seriju. FB grupa serije broji više od 61.000 članova, a naslovna pjesma 'Samo ljubav ostaje' autora Tončija Huljića, koji potpisuje svu glazbu u seriji i filmu, zagospodarila je radiovalovima. Izdan je i vrlo uspješan soundtrack. O popularnosti serije 'Larin izbor' svjedoči i činjenica da je na lažnom grobnom mjestu za lik Jakova Zlatara osvanulo cvijeće.


Spektakularno finale na rasporedu je 20. lipnja, a tijekom ljeta gledatelji mogu pogledati film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' koji se izravno nastavlja na seriju. Publiku očekuje i druga sezona 'Larinog izbora' koja uskoro počinje sa snimanjem.

U srijedu će obožavatelji 'Larinog izbora' vidjeti glavnu junakinju pred oltarom s kapetanom Jašom. Nakon mnogobrojnih tragedija i rastanaka Lara će svojoj ljubavi drugi put izreći sudbonosno 'da'. Za razliku od prvog vjenčanja, ovog puta Lara i Jaša će imati obred ispred svojih obitelji. Njihovu veliku sreću iz prikrajka će promatrati opaki Dinko koji će skovati plan kako da je uništi. Nikol će i dalje biti nesretna sa svojim ljubavnim životom. Škveranin Mate i dalje joj ne može oprostiti blisko prijateljstvo s Nikšinim bratom Ognjanom. Kako će proći ceremonija vjenčanja Lare i Jaše, gledatelji mogu pogledati u sutrašnjoj epizodi.