ROKER LIJEPIH NOKTIJU

Kad je birao ženu, Rodu Stewartu je presudna bila manikura

02.12.2018 u 12:09

Bionic
Reading

Rod Stewart i njegova današnja supruga Penny Lancaster bili su nadomak prekida, jer se roker istovremeno viđao sa supermodelom Caprice Bourret. Suočen s ultimatumom 'ili ja, ili ona', odabrao je Penny, a presudan mu je bila ljepota noktiju

Nakon što se razveo od svoje prve supruge Rachel Hunter, Rod je u ljeto 1999. počeo izlaziti s Caprice i Penny. Prema pisanju britanskih medija, na samom početku njihove veze Penny je Rodu dala ultimatum 'ili ja, ili ona'.

Odabrao je Penny, a razlog je potpuno bizaran i nimalo u skladu s rokerskom reputacijom.

Naime, u odabiru žene Rod se vodio ljepotom noktiju, a da stvar bude bizarnija, nisu mu bili važni nokti njegovih partnerica. Prema izvoru bliskom paru, Rod je odabrao Penny jer mu je bolje radila manikuru.

Iako je roker priznao ranije da je imao aferu s drugom ženom prije nego je oženio Penny, kad ga je suočila sa sumnjivom slikom na kojoj je u španjolskoj Marbelli u društvu Caprice, Rod se navodno izvlačio da je riječ o prijateljici njegove kćeri.

Prijatelj Caprice Bourret kaže kako ju je na vrhuncu njezine slave Rod pozvao na spoj, što je ona odmah prihvatila i zbog toga čak ostavila tadašnjeg dečka.

Nakon što ga je upoznala sa svojom mamom, tvrdi njezin prijatelj, Rod se odjednom prestao javljati na pozive, što ju je povrijedilo. Međutim, srce joj se slomilo kad je od prijatelja čula da se Rod odlučio za Penny zbog manikure.

Bez obzira što se odlučio za Penny, Rod se uvijek lijepo odnosio prema Caprice i ona za njega nema ružne riječi. Danas je udana, majka dvoje djece, i sretna je što roker tada nije izabrao nju.

  • +12
Rod Stewart Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia