NAKON SVEGA

Justin Timberlake na sve se načine pokušava umiliti supruzi, pa ne čudi da je ovo njegov posljednji potez

17.12.2019 u 10:13

Bionic
Reading

Ne prestaje interes javnosti za brak Justina Timberlakea i glumice Jessice Biel, osobito otkako je pjevač i glumac, vidno alkoholiziran, snimljen u New Orleansu u prisnom druženju s kolegicom sa filma. Timberlake sada na sve načine pokušava spasiti brak, suprugu je čak pozvao na filmski set, a koliko je uporan u javnom iskazivanju ljubavi govori i njegov komentar na Instagram profilu lijepe Jessice Biel

Posljednjih mjesec dana za Justina Timberlakea prava su noćna mora, iz koje bi se on rado probudio i shvatio da je sve to samo san, no, nažalost nije. Posljedice onoga što je učinio vidno alkoholiziran pratit će ga zasigurno još neko vrijeme, a on se sada svim silama mora potruditi da mu njegova supruga Jessica Biel sve oprosti i da shvati, kako on tvrdi, da između njega i Alishe Wainwright nije bilo apsolutno ništa.

Podsjetimo, nakon što je na setu novog filma snimljen u prisnom druženju kako se vidno alkoholiziran drži za ruke s kolegicom Alishom Wainwright, Justin Timberlake javno se ispričao putem svog Instagram profila cijeloj svojoj obitelji zbog učinjene pogreške.

Nakon toga pozvao je suprugu, glumicu Jessicu Biel na filmski set kako bi se i sama uvjerila da je to bila samo pogreška učinjena zbog prevelikog unosa alkohola, a sada je poduzeo i novi korak.

Jessica Biel na svom je Instagram profilu objavila video kojim reklamira lopte za pilates i snima kampanju, a njezin suprug ispod objavljenog videa ostavio joj je emotikone srca. Naravno da obožavatelji Jessice Biel to nisu dočekali s odobravanjem, dapače, ispod njegove objave povećava se niz komentara nepoznatih ljudi iz cijelog svijeta koji su jedva dočekali da izvrijeđaju Timberlakea zbog njegovog ponašanja i javne sramote koju je nanio svojoj lijepoj supruzi.

  • +10
Justin Timberlake i Jessica Biel Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia