BRIŽAN TATA

Jude Law prošetao u društvu odrasle kćeri Iris koja je već zakoračila u svijet modelinga

08.07.2020 u 18:52

Bionic
Reading

Budući da je odrastala uz poznate roditelje, oca Judea Lawa te majku Sadie Frost, ne čudi da je 19-godišnja Iris Law odabrala karijeru pod svjetlima reflektora. Za razliku od mame i tate ona svoj talent pokazuje na modnoj pisti, a sada je nakon dugo vremena prošetala s ocem u javnosti

Uoči rođenja svog šestog nasljednika, kojeg iščekuje s novom suprugom Phillipom Coan koju je oženio prošle godine, britanski glumac Jude Law snimljen je u javnosti sa svojom 19- godišnjom kćeri Iris iz prijašnjeg propalog braka.

Brižan tata pokazao je da unatoč novim životnim planovima koju ga iščekuju, nije zapostavio odrasle nasljednike i nasljednice.

Slavni 47-godišnji zavodnik u vrlo je opuštenom izdanju prošetao Hampsteadom i pritom pokazao da mu u karanteni izgled nije bio na prvom mjestu.

Jude Law i kćer Iris Izvor: Profimedia / Autor: Stanley / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svoj uobičajeno uglađen look zamijenio je dugom sijedom, neurednom bradom. Njegova jedina kćer iz braka sa Sadie Frost, s kojom se razveo 2003. nakon šest godina braka, od nedavno se bavi modelingom.

Lijepo lice, vitka i visoka figura te stas ali i dobro poznato ime roditelja, osigurali su joj put ka uspjehu.

I mlada Iris nije previše odskakala od stajlinga svoga oca te je također pokazala da u slobodno vrijeme najradije bira udobne trenirke.

Osim Iris, Jude Law još ima dva sina s Frost te izvanbračnu kćer Sophiju koju je dobio s modelom Samanthom Burke, dok kćer Adu dijeli s glazbenicom Catherine Harding.