PETA SEZONA 'KALIFORNIKACIJE'

Još provokativniji i problematičniji Hank Moody

24.10.2013 u 16:02

Bionic
Reading

Obožavatelji osebujnog životnog stila Hanka Moodya došli su na svoje jer od 29. listopada na ekrane HRT-a stiže nova, peta sezona 'Kalifornikacije'

Ova duhovita i provokativna serija i u novim nastavcima slijedi formulu koja iz sezone u sezonu privlači sve više fanova, a to je mnogo otkvačenog humora te još više seksualnih zavrzlama i skandala. Naravno, ovo posljednje nužna je posljedica svakodnevice pisca Hanka Moodyja kojeg uvjerljivo tumači Zlatnim globusom nagrađeni David Duchovny

Nova sezona počinje tako što se Moody poslije boravka u New Yorku vraća u Los Angeles i upliće u posao s prebogatim reperskim mogulom 'Samom' Apocalypsom. Glazbena ikona ekstremnog životnog stila unajmljuje Hanka da napiše scenarij za njegov novi žudno očekivani film 'Policajac iz Santa Monice'. No, to će ispasti težak zadatak, jer Hank je bivši sveučilišni profesor, a o životu na ulici, reperima i bandama - ne zna baš ništa.

Pritom, njegovi kreativni napori začinjeni su stalnim koketiranjem s različitim vrstama poroka i lijepim ženama što neizbježno vodi do novih nevolja.
Na obiteljskom frontu, njegova bivša Karen napokon živi bajku i sretno je udana, što veoma živcira Hanka. A kći Becca našla je ljubav s dečkom Tylerom koji jezivo podsjeća, po dobrim i lošim osobinama, na mlađeg i još goreg Hanka Moodyja.

Prvu epizodu pete sezone 'Kalifornikacije' gledajte 29. listopada na Drugom programu HRT-a u 23 sata i 30 minuta.

284610,261424,294557,294490