odmor još traje

Još poneka fotografija iz Francuske, a onda put Engleske: Dubrovkinja mijenja adresu jer je njezin suprug Duje potpisao za novi klub

06.09.2022 u 14:41

Bionic
Reading

Do prije koji dan zgodna WAGS-ica uživala je na suncu u svom rodnom gradu, pozirala na terasi s Gradske kavane sa šalicom u ruci, a sada se javila iz Saint-Tropeza. Uskoro će je zadesiti velika životna promjena budući da iz Francuske seli u Ujedinjeno Kraljevstvo

Stoper naše nogometne reprezentacije, Duje Ćaleta Car nakon četiri godine na jugu Francuske i igranja u Olympique Marseillea klubu, potpisao je za novi klub, Southampton. S njim na jug Engleske sele se i sinčić Mauro te supruga Adriana.

Prošle godine francuski mediji pisali su da je nogometaš odbio engleski Wolverhampton i da je njegova supruga, Adriana imala glavnu riječ u toj odluci budući da se nije htjela preseliti s Azurne obale u predgrađe Birminghama zbog klime koja je drugačija od mediteranske. Duje je tad demantirao te natpise ističući kako 'odluke o svojoj sportskoj budućnosti donosi isključivo sam u dogovoru s menadžerom'.

Pratiteljima je pokazala da uživa u Francuskoj dok još može. Nabacila je bijelu usku haljinu izrezanu u predjelu struka, stavila šešir na glavu i ponosno koračala ulicama Saint-Tropez sa smeđom torbicom u ruci koju je uparila s natikačama iste boje. Podsjetimo, prije Duje, bavila se manekenstvom, a jedno je vrijeme radila i kao vježbenica u odvjetničkom uredu jer je u Splitu završila Pravni fakultet.

  • +2
Adriana Ćaleta-Car Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX