BESKRAJNA SREĆA

Još jedna slavna mladenka odabrala vjenčanicu u hit nijansi

03.12.2018 u 20:00

Bionic
Reading

Nakon bolnog prvog razvoda lijepa kanadska glumica Malin Akerman ponovno je dala šansu ljubavi i još jednom izrekla sudbonosno 'da'. Na osamljenoj plaži u Meksiku udala se za engleskog glumca Jacka Donnellyja

Kanadska glumica švedskih korijena Malin Akerman udala se protekli vikend za svog odabranika, britanskog glumca Jacka Donnellyja.

Par je nakon godinu dana veze i zaruka koje su objavili prošle jeseni sada organizirao romantično vjenčanje za najbliže prijatelje i obitelj. Obred izmjene zavjeta održan je na pješčanoj plaži u meksičkom ljetovalištu Tulum. Mladenci su bosi i opušteni stigli pred matičara, a presretna 40-godišnjakinja odabrala je neobičan kroj i boju vjenčanice.

  • +4
Malin Akerman i Jack Donnelly Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Malia se opredijelila za opuštenu jednostavnu svilenu haljinu na bretelice koja je pratila liniju njezina tijela te je imala dubok prorez i dekolte. Međutim zgodna plavuša najviše je iznenadila odabirom roze boje haljine koju je povjetarac neprestano podizao.

Zgodnoj glumici ovo je drugi brak. Od prvog supruga bubnjara Roberta Zincionea rastala se 2013. nakon šest godina braka, a par dijeli i sina Sebastiana

Inače, vjenčanice u ružičastoj novi su trend u modnom svijetu. Za slične su se odlučile glumica Mandy Moore i Marta Ortega, nasljednica modnog carstva Inditex, u čijem se sklopu nalazi popularna Zara.

Lanie List, utemeljiteljica web stranice Lovely Bride, rekla je kako se oko 10 posto klijentica odlučuje za ružičaste vjenčanice jer žele ostati dosljedne sebi na taj svečani dan.

'Neke mladenke se jednostavno ne osjećaju ugodno u bijeloj vjenčanici', rekla je dodajući kako odabirom ružičaste vjenčanice iskazuju i svoje buntovništvo.