JE LI PALA ODLUKA?

John Legend novi je kandidat za domaćina Oscara, a evo što on kaže na to

18.12.2018 u 18:24

Bionic
Reading

Nakon što je komičar Kevin Hart odustao je od vođenja dodjele Oscara jer ne želi negativno utjecati na taj događaj zbog svojih izjava iz prošlosti, organizatori su požurili pronaći njegovu zamjenu. Osim glumca Eddia Murphyja u obzir je došao i glazbenik John Legend

‘Nitko tko prihvati voditi ceremoniju Oscara ne dobiva mnogo te to za tu osobu na koncu ne prođe dobro. Ali ne mogu reći sa sigurnošću da bih odbio tu ulogu’, rekao je glazbenik John Legend za američke novinare.

Šuška se kako je on izgledni kandidat za domaćina Oscara 2019. nakon što je tu ulogu prije tjedan dana odbio komičar Kevin Hart.

'Odlučio sam ne voditi dodjelu Oscara ove godine. To je zato jer ne želim skretati pažnju na sebe kad bi trebali slaviti toliko talentiranih umjetnika. Iskreno se ispričavam LGBT zajednici za bezosjećajne riječi iz moje prošlosti. Žao mi je što sam povrijedio ljude. Razvijam se i tako želim nastaviti. Moj je cilj približiti ljude, a ne nas rascijepiti. Puno ljubavi i zahvalnosti Akademiji. Nadam se da ćemo se ponovo sresti', napisao je Hart na svom Twitteru.

Osim Legenda na listi mogućih voditelja najprestižnije dodjele filmskih nagrada našao se glumac Eddie Murphy ali izvori bliski 57-glumcu tvrde da on nije zainteresiran za ovakvu suradnju.