širenje obitelji

Jesu li Justin i Hailey Bieber ovim potezom pokazali da su spremni za djecu?

18.10.2023 u 12:22

Bionic
Reading

Iako su oboje posvećeni svojim karijerama, nije tajna da Justin Bieber i njegova supruga Hailey jednog dana žele zasnovati obitelj. Fotografije kojima je Bieber nedavno zbunio obožavatelje probudile su mnogima pitanje u glavi - jesu li Bieberi spremni za novog člana obitelji?

Poznati par Justin Bieber i Hailey Bieber nikada nije skrivao da im je obitelj najvažnija. Bieber je oduvijek pokazivao posebnu povezanost s djecom, a fotografijama na Instagramu pokazao je koliko mu znače najmlađi članovi obitelji. Dirljivim fotografijama s nećakinjom Poppy probudio je zanimanje javnosti o njegovoj vlastitoj obitelji, točnije natjerao javnost na razmišljanje planiraju li Bieberi uskoro prinovu!

Par se vjenčao u rujnu 2018. u New Yorku, samo nekoliko mjeseci nakon zaruka u srpnju 2018, a tijekom pet zajedničkih godina uspjeli su zadržati eventualne nesuglasice u krugu vlastite obitelji.

Iako postoje mnoge teorije zavjere koje tvrde da je pjevač oženio manekenku kako bi dobio vizu te da je njegova prava ljubav bila i još uvijek je Selena Gomez, Justin na društvenim mrežama pokazuje upravo suprotno. Kada piše o supruzi pun je nježnih riječi ljubavi i poštovanja, a podržava ju i u njezinom poslovnom projektu s kozmetičkim brendom.

Je li par nakon pet zajedničkih godina spreman na neke nove izazove?

Prije nekog vremena korisnici društvenih mreža bili su uvjereni da je Hailey trudna, a objavivši fotografije s malenom Poppy, kćeri njihovih prijatelja Jasona Kennedyja i Lauren Kennedy, mnogi su mu pratitelji poručili da mu beba sjajno stoji.

I Hailey i Justin otvoreno su priznali da razmišljaju o djeci, no još uvijek razmišljaju o svijetu koji bi dočekao njihovo dijete.

'Jako želim djecu, ali se bojim. Dovoljno je što ljudi govore stvari o mom mužu ili prijateljima. Ne mogu zamisliti da se moram suočiti s ljudima koji govore stvari o djetetu', iskreno je priznala Hailey dodavši da je zadatak roditelja učiniti najbolje što mogu da odgoje djecu.

Godine 2020., Justin gostujući kod Ellen DeGeneres otkrio da se u njihovom domu razgovara o obitelji: 'Volio bih imati svoje malo pleme. Ali, da, to je njezino tijelo i što god ona želi raditi... Mislim da ih želi imati nekoliko. Mislim da Hailey još uvijek ima neke stvari koje želi postići kao žena, i mislim... da jednostavno još nije spremna. I to je u redu', rekao je Justin pokazavši poštovanje prema supruzi.

  • +2
Justin i Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia