iznenadila priznanjem

Jennifer Lopez: 'Na početku karijere sam razmišljala o tome da postanem striptizeta'

05.01.2020 u 14:47

Bionic
Reading

Jennifer Lopez je otkrila do sada nepoznate detalje iz svoje prošlosti.

Jennifer Lopez oduševila publiku svojim nastupom u filmu 'Prevarantice s Wall Streeta' u kojemu glumi striptizetu Ramonu, koja zajedno sa svojom ženskom bandom drogira i pljačka svoje bogate klijente.

Međutim, ono što je malo tko znao je da je danas slavna Jennifer Lopez na početku karijere razmišljala o tome da postane striptizeta. U intervjuu za W Magazine, Jennifer je govorila o svom životu prije nego što je postala slavna, dok je još smišljala kako zaraditi dovoljno novca da se prehrani. 'Bilo je trenutaka u mom životu kada su mi prijatelji, koji su također bili plesači, rekli da se može zaraditi na tisuće dolara u klubovima u New Jerseyju ... Govorili su mi: 'Nećeš morati biti u toplesu.' Zvučalo mi je to strašno dobro u vrijeme kad sam bila bez novaca i jela sam pizzu svaki dan, ali ipak to nikad nisam učinila.' kazala je.

U filmu 'Prevarantice s Wall Streeta' Jennifer Lopez pokazala je koliko je sjajna plesačica, a u tom filmu je odlučila glumiti i bez honorara jer joj se toliko svidio scenarij da ga je odlučila raditi bez obzira na novac, radije se prihvatila posla producentica i na taj način sudjelovala financijski u uspjehu filma.

Izvor: Društvene mreže