J.LO

Jennifer Lopez je slavni nadimak dobila ulaskom u glazbene vode, a napokon je otkrila i tko joj ga je dao

08.04.2021 u 18:03

Bionic
Reading

Američka glumica i pjevačica Jennifer Lopez poznata je i po nadimku J.Lo, kojega koristi kao svoje ime i na društvenim mrežama

Prije 21 godinu, tada 30-godišnja pjevačica svoj drugi studijski album nazvala je 'J.Lo', a sad je napokon otkrila i tko joj je dao slatki nadimak sastavljen od kombinacije slova njenog imena i prezimena.

Najavljujući svoje novo izdanje, pjevačica je za časopis InStyle otkrila da joj je nadimak skovao pokojni reper Heavy D u vremenima kad je odlučila prijeći s glume na pjevanje.

'Ime J.Lo potječe od Heavy D-ja. Dolazio je u studio zbog mog prvog albuma i zvao bi me Jenny-Lo, Jennifer-Lo ili J.Lo', rekla je Lopez.

'Kad sam radila na svom drugom albumu (2001.), odlučila sam ga nazvati J.Lo', rekla je Loopez i dodala kako vjeruje da se nadimak tada 'primio'.

  • +21
Jennifer Lopez Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Svoja sjećanja vezana uz slavni nadimak podijelila je i glumica Judy Greer, koja je s Lopez glumila u romantičnoj komediji iz 2001. godine 'Vjenčanje iz vedra neba'.

'Svi su je na snimanju zvali Jen-Lo, još nije bilo J.Lo. Volim misliti da je sve počelo tamo, u studiju u kalifornijskom Glendaleu. Sigurna sam da nije, ali mogu se pretvarati da sam bila prisutna na samim početcima', rekla je 45-godišnja glumica za InStyle.