nekada omiljen par

Jennifer Garner izvukla fotografiju iz prošlosti i bivšem čestitala rođendan

28.11.2023 u 18:22

Bionic
Reading

Jennifer Garner privukla je pažnju objavom na Instagramu. Povodom 55. rođendana njezinog bivšeg dečka Michaela Vartana glumica je objavila fotografiju iz prošlosti

Glumica, 51-godišnja Jennifer Garner na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim dečkom i kolegom iz serije 'Alias' koja je snimljena tijekom jedne od scena popularne ABC-jeve serije.

'Ne mogu se sjetiti zašto sam bila Bavarka, ali znam da ti je danas rođendan. Nadam se da ti je sjajan. XX S. Bristow,' napisala je Jennifer uz fotografiju na kojoj nosi dirndl i u ruci drži razbijenu kriglu piva.

Inače, Jennifer Garner i Michael Vartan, koji je glumio njezinog suradnika i ljubavnika Michaela Vaughna, upoznali su se 2001. dok je ona još bila u braku sa Scottom Foleyjem. Njihova ljubavna priča izašla je izvan ekrana u kolovozu 2003., a hodali su do ožujka 2004.

Iako njihova romansa u stvarnom životu nije potrajala, naslijeđe njihovih likova očito je ostalo jako upamćeno kod obožavatelja koji su s nostalgijom i uzbuđenjem ostavili brojne komentare nakon Jenniferine rođendanske počasti.

'Ova serija mi je dala život tijekom razdoblja koje mi je stvarno bilo potrebno. Uvijek ću te cijeniti,' komentirala je jedna osoba.

'Najbolja serija! Sigurno možemo napraviti još jednu seriju? Djeca Bristow/Vaughan nastavljaju s nasljeđem?' napisao je drugi. 'Još uvijek omiljena serija. Sretan rođendan Michael!', javio se treći gledatelj. 'Sjećam se ove epizode! Vaughn + Syd zauvijek', dodao je još jedan obožavatelj, a drugi je zaključio: 'Još uvijek jedan od mojih omiljenih TV parova.'

Vartan, koji se zadnjih godina držao relativno daleko od svjetla reflektora te nema ni otvorene profile na društvenim mrežama, rekao je u intervjuu 2018. da nema namjeru ponovno biti zajedno s Jennifer Garner nakon njezinog razvoda od drugog supruga, Bena Afflecka. 'Ne bih rekao. Ako jednom nije upalilo, postoji razlog zašto nije upalilo,' rekao je u emisiji 'Daily Pop' na E!-u.

'Puno je lakše biti samac. Volim veze. Kad funkcioniraju, kad su dobre, odlični su, a kad ne idu, onda nisu.'

A čini se kako je glumac iz filma 'Nikad se nisam poljubila' krenuo lakšim putem, budući da je samac nakon što se 2014. razveo od supruge Lauren Skaar s kojom je bio u braku tri godine.

  • +3
Ben Affleck i Jennifer Garner sa sinom Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jennifer je pak, za razliku od svog bivšeg dečka, imala buran ljubavni život. Za Bena Afflecka se udala 2005., godinu dana nakon razvoda od Foleyja. Kolege iz filma 'Pearl Harbor' - koji imaju troje djece, Violet, 17, Seraphinu, 14, i Samuela, 11 - rastali su se 2015. A zvijezda serije 'Last Thing He Told Me' trenutno je u vezi s direktorom CaliBurgera Johnom Millerom.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'