omiljeni glumački par

Jelena Perčin Otašević demantirala glasine o razvodu s Momčilom

02.09.2022 u 10:26

Bionic
Reading

Lijepa Dubrovkinja i njezin crnogorski kolega upoznali su se i zaljubili na snimanju serije 'Zora dubrovačka', a vjenčali se 2018. Danas su jedan od najpoznatijih glumačkih parova u regiji, a ni njih nisu zaobišli tračevi o rastavi

Budući da je Jelena Perčin Otašević majka troje djece, svakodnevna rutina joj, kaže, ne ostavlja previše prostora za opuštanje. Kaže da 'još uvijek nema sna'. Kad njezini mališani zaspu, nakon što pospremi, suđe, odjeću, 'oko ponoći uspije čuti svoje misli i malo doći k sebi'.

Pričala je i o čuvanju privatnosti nje i supruga.

'Kad su jasni prioriteti, kad se u tome poklapamo i razumiješ se, onda nije tako teško. Bavimo se poslom koji je javan i neki dio intime javnost želi znati, ali mislim da jednostavno postoji nešto što čovjek mora zadržati za sebe', rekla je za In Magazin Nove TV.

Na pitanje o razlazu o kojem se nedavno pričalo, komentirala je kratko: 'Ma ne, ma ne'.

Podsjetimo, par je ranije progovorio o tome da im nije lako uskladiti privatne i poslovne obaveze. Njihovo vjenčanje, koje se odvilo u svibnju 2018., obavili su u tajnosti, u krugu obitelji i bliskih prijatelja u bokokotarskom zaljevu u Crnoj Gori.

  • +3
Jelena Perčin Otašević Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX

Crnogorski glumac u jednom intervjuu je otkrio da je svojoj izabranici pripremio neka romantična iznenađenja na vjenčanju. Među ostalim, dogovorio je da joj na klaviru sviraju njene omiljene pjesme, dok su na sceni bile posute latice ruža. Potom su otišli na piće u lokal gdje su se upoznali i proveli najljepše trenutke, a nakon toga se jedrenjakom uputili na drugu lokaciju.