darovita za puno toga

Jelena Perčin nastavlja s pjevanjem i nakon natjecanja u showu 'Zvijezde pjevaju'

10.11.2023 u 13:16

Bionic
Reading

Glumci često su multi-talentirani i snalaze se u mnogim područjima, a jedno od njih je i pjevanje. Brojni su primjeri na stranoj i domaćoj sceni gdje glumci uspješno balansiraju obje karijere. Naša glumica svoj vokalni talent je pokazala u HTV-ovom showu u njegovoj zadnjoj sezoni u paru s mentorom Bojanom Jambrošićem

U showu 'Zvijezde pjevaju' Jelena Perčin dogurali su do pete emisije. Glumica je uoči nastupa u popularnoj emisiji izjavila da je razmatrala ponudu jer 'nije pjevačica i nema baš ni pjevačkog iskustva', ali da je na kraju prevladala znatiželja, a u show je došla 's ponešto radosti, treme i znatiželje'. Kasnije je izjavila da joj je to bila 'avantura života' te da smatra kako je 'u životu dobro raditi iskorake'.

Nakon showa, bila je dio koncertnog spektakla Vraćam se Zagrebe tebi ispred HNK, te na i otvaranju 20. BOK festivala, a svoje vokalno umijeće pokazala je i u Laubi na obilježavanju 30 godina Hrvatske udruge poslodavaca u četvrtak navečer. Ponovo je nastupila uz kolege glumce Ivu Mihalić Ivanu Boban, Nikšu Kušelja, Filipa Vidovića, Lovru Juragu, Igora Kovača.

Jelenu je publiku, (osim kazališnim) oduševila ulogama u serijama 'Zabranjena ljubav', 'Dobre namjere', 'Hitna 94', 'Najbolje godine', 'Zora dubrovačka', 'Kud puklo da puklo'. Kad je riječ o glazbi, još u osnovnoj školi je počela slušati Nicka Cavea, a to traje i danas.

Jelena Perčin Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Velika je štovateljica lika i djela Davida Bowieja, a obožava i soul, blues te talijansku šansonu. Najmanje se, otkrila je, pronalazi u glazbi od 1995. godine pa nadalje, a nikad se nije pronašla ni u technu i elektroničkoj glazbi.

PREMIJERA FILMA

Već dugo nismo vidjeli toliko poznatih lica na jednom mjestu, a sve zbog 'Bosanskog lonca'

Pogledaj galeriju