DRAMU NA putu

Jelena Glišić o situaciji koju je proživjela na autocesti: 'Vozila sam automobil i odjednom samo čula prasak'

24.05.2022 u 08:50

Bionic
Reading

Otkako za radi na emisiji 'Auto Market', voditeljica i bivša Miss Hrvatske često je na cesti. Na društvenim je mrežama svojim pratiteljima prepričala neugodnu epizodu kada joj se tijekom vožnje u potpunosti razbilo vjetrobransko staklo

'Imala sam situaciju koja je bila dosta zanimljiva, uglavnom vozila sam autoputom normalnom brzinom i samo odjednom 'buuum' - razbije mi se cijela šoferšajba, apsolutno cijela', priča na početku videa Jelena Glišić, a svima je pokazala i prizore razbijenog vjetrobranskog stakla na kojem je pronašla ostatke perja.

Poznata i kao Loto djevojka, otkrila je da joj se zaletjela velika ptica i razbila joj šoferšajbu, ali da joj je istekla polica osiguranja. 'Uvijek sam bila u žurbi i mislila da ću to uskoro obnoviti i da se ništa neće dogoditi u nekoliko dana. E, pa krivo, osigurajte se, neka ovakve situacije prođu što bezbolnije', poručila je lijepa HTV-ovka koja je ovim iskustvom htjela upozoriti druge da im se ne dogodi ista greška.

Podsjetimo, nedavno je završio projekt 'Klub 7', u kojem je bila voditeljica, pa je, izjavila je ranije, imala vremena završiti neke druge stvari koje su bile na čekanju. Vodi dosta događanja, što joj je, priznala je, ugodno i uživa u tome.

Jelena Glišić Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL