THE DUDE

Jeff Bridges ponovno u ulozi koja mu je obilježila karijeru

25.01.2019 u 11:30

Bionic
Reading

Slavnog oskarovca Jeffa Bridgesa, po svemu sudeći, nakon 21 godine ponovno ćemo gledati u ulozi neponovljivog Jeffreyja 'Dudea' Lebowskog

Kultna komedija braće Coen 'Veliki Lebowski' snimljena 1998. godine ponovno se našla u centru pozornosti zahvaljujući njezinom glavnom protagonistu Jeffreyju 'Dudeu' Lebowskom kojeg je u filmu utjelovio slavni Jeff Bridges.

  • +5
Film 'Veliki Lebowski' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na društvenim mrežama 69- godišnji oskarovac objavio je kratki video u trajanju od 15 sekundi u kojem ponovno nastupa u ulozi koja mu je zauvijek obilježila bogatu filmsku karijeru.

'Ne možeš živjeti u prošlosti. Stay tuned', napisao je Bridges uz objavljeni video isječak koji je mnoge fanove filma itekako razveselio.

Kratki video u kojem se Bridges pojavljuje u tipičnom Lebowski izdanju skultnim džemperom i sunčanim naočalama, po svemu sudeći, dio je reklame koja će, kako otkriva istaknuti datum u videu, svoju premijeru doživjeti na ovogodišnjem izdanju američkog Super Bowla koje će se dogoditi 3. veljače.

Krajem prošle godine Bridges je s filmskim kolegama Steveom Buscemijem i Johnom Goodmanom u New Yorku proslavio 20. obljetnicu filma 'Veliki Lebowski'.