ODABRALA JE

Jedva čekamo to pojavljivanje: Kolinda Grabar-Kitarović pozirala u narodnoj nošnji koju nosi u Katar na SP u nogometu

16.11.2022 u 09:41

Bionic
Reading

Malo je reći da je bivša hrvatska predsjednica sve iznenadila nakon što su se na Instagramu pojavile fotografije koje otkrivaju kako će Kolinda Grabar-Kitarović u Katar otputovati u narodnoj nošnji iz Posavine

Fotografija na kojoj Kolinda Grabar-Kitarović pozira u narodnoj nošnji iz Posavine u kratkom je roku postala viralni hit, a kako i ne bi kada je na Instagram profilu Posudionice narodnih nošnji, firme sa sjedištem u Zagrebu koja brine o čuvanju kulturne baštine, otkriveno kako će upravo u toj modnoj kombinaciji naša bivša predsjednica zablistati u Katru.

'Danas nam je u goste stigla Kolinda Grabar-Kitarović koja je za potrebe nadolazećeg službenog puta posudila posavsku nošnju iz naše zbirke', stoji pored fotografije bivše predsjednice, koja je odabrala nošnju na kojoj, baš kao na šahovnici, prevladavaju crvena i bijela boja.

Kolinda Grabar-Kitarović, koja je naše nogometaše pratila i u Rusiji 2018. godine, odlazi i put Katara, gdje će sa tribina nadolazećeg Svjetskog nogometnog prvenstva ponovno biti naš najglasniji i najvatreniji navijač, a nosi li im ona sreću, vidjet ćemo u narednim tjednima po plasmanu na prvenstvu.

  • +5
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: EPA / Autor: ANTONIO BAT

Mnogi se još uvijek jasno sjećaju fotografija i snimki prilikom dodjele srebrnih medalja na prvenstvu u Rusiji, dok je padala kiša, a Kolinda ponaosob čestitala svakom našem nogometašu, kao i izborniku Zlatku Daliću.

Naša reprezentacija svoj novi pohod na medalju započinju 23. studenog utakmicom protiv Maroka, nakon čega ih čekaju Kanada i Belgija.