SVE SU PREPREKE NADIŠLI

Jedan su od najpoznatijih i najintrigantnijih turskih parova: Halit Ergenç i supruga Bergüzar Korel žive na dvije adrese

27.01.2023 u 15:38

Bionic
Reading

Proslavljeni turski glumac kojeg gledatelji trenutno mogu pratiti u seriji 'Očev izbor' a kojeg najviše pamte po ulozi u 'Sulejmanu Veličanstvenom' i '1001 noć' u kojoj je glumio s današnjom suprugom živi priču koja bi mogla poslužiti kao scenarij neke od serija u kojima on i njegova životna partnerica glume

Bergüzar Korel ​​​​​i Halit Ergenç podigli su puno prašine u Turskoj kad su se zaljubili na snimanju popularne serije, a zbog nje je on ostavio trudnu suprugu, 14 godina mlađu glumicu Gizem Soysaldi koja je zato odlučila pobaciti. Bergüzar je u to vrijeme bila zaručena za baletana Tana Sagturka, ali kad je shvatila da želi biti s Halitom raskinula je zaruke. Otad privlače pozornost turskih medija, a njihova ljubavna priča čini se i danas sretnom kao i na samom početku.

U međuvremenu su se 2009. vjenčali te su dobili troje djece, a turski mediji prije nekog vremena brujili su o glumičinim ljubomornim ispadima i potencijalnoj Halitovoj nevjeri. Bergüzar je navodno posjećivala bračnog terapeuta. I dok su mnogi mislili da je njihovom braku tada došao kraj, supružnici su se odlučili boriti za svoj brak i danas su i dalje jedan od najslavnijih parova u Turskoj.

Premda je Halit poslovno prije svega vezan uz Istanbul svili su obiteljsko gnijezdo i u Velikoj Britaniji. Trenutno žive na relaciji Istanbul - London zbog njihovog najstarijeg sina, 12-godišnjeg dječaka Alija, par je odlučio kupiti nekretninu u elitnoj londonskoj četvrti Notting Hill. Priuštili su mu najbolju glazbenu poduku i obrazovanje.

'Ali je nadareni glazbenik i kao roditelji ćemo učiniti sve da mu pomognemo na njegovom putu da ostvari svoje snove', izjavili su ranije sretni supružnici nakon što su kupili kuću u Londonu. U Instanbulu žive u jednoj od najluksuznijih četvrti.

Tamošnja kuća ima visoki strop 160 m2 koji se sastoji od tri sobe, dnevnog boravka, kuhinje i balkona. Dom slavnog para je ukrašen originalnim detaljima, a odiše pastelnim bojama, gdje preovladava bijela.

  • +2
Halit Ergenç Izvor: Profimedia / Autor: Minichiello / Shutterstock Editorial / Profimedia