VALENTINO ROSSI

Jedan od najboljih motociklista svih vremena stigao na Hvar, a njegov dolazak otkrili su iz poznatog restorana

13.07.2021 u 09:10

Bionic
Reading

Iako je zbog pandemije koronavirusa, koja već godinu i pol dana spriječava ljude da uživaju u putovanjima, smanjen broj turista, ali i dolazak svjetskih faca koji su svoj ljetni odmor odlučili provesti na nekoj od destinacija naše obale, to ne znači da ih i nema. Nakon Magic Johnsona, koji je jahtom ove godine iz Dubrovnika krenuo prema Grčkoj, u Hrvatsku je stigao i legendarni Rossi

Da je čuveni Valentino Rossi stigao u Hrvatsku, malo je tko znao, no zahvaljujući njegovom boravku na Hvaru i odlasku u tamošnji čuveni restoran Gariful, sada i to znamo. Iako je ove godine, barem za sada, manji broj svjetskih faca odlučio svoj odmor provesti u Hrvatskoj, to ne znači da ih nema.

Nedavno je u Dubrovnik sletio Magic Johnson, na Malom Lošinju odmarao se Memphis Depay, Barcelonina nova zvijezda, a na Hvaru je bio i uživao u istom restoranu kao i Rossi i boksač Saul Alvarez, koji je upravo našu zemlju odabrao za svoj medeni mjesec.

Fotografiju Valentina Rossija na svom su službenom Instagram profilu objavili iz restorana Gariful, gdje se slikao s osobljem, a potom i sam sa chefom, a iz restorana su otkrili kako je legendarni Il Dottore uživao u njihovim ribljim specijalitetima.

  • +4
Valentino Rossi Izvor: EPA / Autor: EDDY LEMAISTRE