VALENTINO MARTIN

Jedan od blizanaca Rickyja Martina zvijezda je na TikToku

03.03.2023 u 08:48

Bionic
Reading

Zahvaljujući surogat majci, latino zvijezda Ricky Martin prije 14 godina dobio je blizance - sinove Valentina i Mattea, a upravo je Valentino na najboljem putu da i sam postane influencer

Sa suprugom Jwanom Yosefom, latino zvijezda Ricky Martin ima dvoje djece, Luciu i Renna, dok je prije braka, zahvaljujući i tog puta surogat majci, dobio blizance Valentina i Mattea. Njih dvojica danas imaju 14 godina, poprilično su odrasli, a Valentino je odlučio i sam postati popularan, baš poput slavnog oca.

No, umjesto pjevanje, on je slavu odlučio steći na današnji način - kao influencer na društvenim mrežama, točnije na TikToku, gdje je na dobrom putu da postane zvijezda.

@tigamingno8

WHAT A MILE STONE I’VE HIT!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

♬ original sound - TiGamingNo8

Tamo je otvorio račun prije četiri godine, i tijekom tog perioda snimio brojna videa, a sada je sve zaokružio velikom brojkom od 50 tisuća pratitelja. Kako bi to proslavio, Valentino, odnosno Tino kako ga zovu i koji najviše nalikuje na oca Rickyja, objavio je video u kojem se zahvaljuje svojim pratiteljima na podršci.

@tigamingno8

It’s been a while since we’ve done this.

♬ Laxed - Jawsh 685

'Ok...50 tisuća pratitelja brate, to je ludo brate. Počeo sam kao mali klinac, još u Portoriku, snimajući se u kući. Nisam očekivao da ću dogurati ovako daleko, a sva vaša podrška posljednjih četiri godine...Da budem iskren, kada sam čuo za TikTok, pomislio sam možda bi trebalo probati, i gle gdje sam sad - s 50 tisuća pratitelja. Vi ste nevjerojatni.'

  • +2
Ricky Martin Izvor: Profimedia / Autor: Juan Pablo Pino / AFP / Profimedia

U videu se dotaknuo i svog oca, rekavši kako se nada kako će jednog dana i sam imati takvu brojku pratitelja kakvu ima on. Inače, Ricky Martin trenutno samo na TikToku ima 1.6 milijuna pratitelja.