IRIS RAJČIĆ

Je li Iris Rajčić nova kraljica Torcide? Zbog nje je Marko Livaja odbio milijunske ugovore i ostao u rodnom gradu

09.09.2021 u 09:04

Bionic
Reading

Nakon godina provedenih diljem svijeta, kamo su ga vodili unosni nogometni ugovori, 28-godišnji Marko Livaja napokon uživa u svom Splitu jer je produžio ugovor s Hajdukom, a u gradu pod Marjanom priča se da je najviše utjecaja na njegovu odluku imala životna partnerica, 14 godina starija bivša manekenka Iris Rajčić

Svoju ljubav još uvijek nisu ozakonili, no za 28-godišnjeg nogometaša Marka Livaju i 41-godišnju Iris Rajčić papir u konačnici ne znači ništa. Vezu su započeli 2014., a kako je rekla nekadašnja manekenka, vjenčanje je planirano, no zbog korone je do daljnjega odgođeno.

Tako je početkom godine Iris Rajčić rekla: 'Vjenčanje smo stalno odgađali zbog Markovih sportskih obaveza, a onda se dogodila i korona. Čim se situacija s pandemijom smiri, krećemo s pripremama.'

Zbog ugovora, koje je Marko Livaja potpisivao s nogometnim klubovima diljem Europe, njihova je mala obitelj već nekoliko puta mijenjala adresu, no sada su svi na okupu i to u svom rodnom gradu - Splitu, u kojem je Livaja produžio ugovor s Hajdukom.

Sreću zbog njegova potpisa ne krije ni Iris Rajčić, kao ni njihova petogodišnja kći Elizabet, dok je maleni Lorenzo još nesvjestan svega što se događa oko njega.

  • +4
Iris Rajčić, Marko Livaja Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec/ CROPIX

Kako piše Slobodna Dalmacija, u donošenju odluke da ostane u Splitu veliki su utjecaj imali navijači Hajduka, ali i Livajina životna partnerica Iris Rajčić. Naime tijekom proljeća ove godine poreknuta je akcija pod nazivom 'Livaja ostani', a objave njegovih obožavatelja pod hashtagom #livajaostani na svom je Instagramu dijelila upravo nekadašnja manekenka.

Nakon svega 28-godišnji Livaja odbio je milijunske inozemne ponude i potpisao trogodišnji ugovor s Hajdukom, u kojem je davnih dana i započeo svoju nogometnu karijeru.