JASMINA MODRIĆ

Javna pojavljivanja sestra Luke Modrića izbjegava, no ovoga je puta napravila iznimku

18.07.2023 u 23:06

Jasmina Modrić

Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL

Bionic
Reading

Ovogodišnji humanitarno-sportski spektakl Gem Set Hrvatska okupio je brojna poznata lica, a naše hvaljene sportaše na teniskim su terenima bodrili i njihovi najdraži. Tako je Luku Modrića podržala njegova samozatajna sestra Jasmina Modrić, koja je stigla s prijateljicama

Zahvaljujući Zakladi Marina Čilića, u Zadru je i ove godine održan humanitarno-sportski teniski spektakl Gem Set Hrvatska, u kojem su se teniskih reketa primili sportaši kojima to i nije sport u kojem su najbolji. Ove godine cilj je skupiti novac za izgradnja školskog igrališta u Stankovcima gdje učenici tjelesnu i zdravstvenu kulturu odrađuju po školskim hodnicima.

Itekako vješt u tenisu pokazao se jedan od najboljih nogometaša na svijetu, naš Luka Modrić, koji se dobro proveo, ali i oduševio sve koji su došli na ovaj događaj ne odbijajući fotografiranja i autograme.

U svom voljenom Zadru Luka je imao i najljepšu moguću podršku s tribina i to sestre Jasmine, koja je na terene stigla s prijateljicama i dobro se zabavila.

Jasmina Modrić je, baš kao i njihova sestra Diora, samozatajna kada je po pitanju njezin privatni život. No, to zapravo ne treba čuditi jer i Modrić, kao i supruga mu Vanja, taj segment vole čuvati za sebe.

  • +2
Vanja i Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ono što se zna je da obje sestre ipak redovito bodre brata na važnijim natjecanjima, pa su tako bile i na utakmici Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija, kada je cijela obitelj bila na stadionu.

Isto tako poznato je da se Jasmina udala i da se preziva Plecić, da je magistrirala ekonomiju i da u Zadru živi sa suprugom, a 2020. pisalo se kako je dobila posao više stručne suradnice za zaštitu okoliša u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Grada Zadra. Što se tiče Diore, ona je studirala menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Rijeci.