podrška stiže

Javila se i slavna glumica i bivša žena Vladimira Klička: 'Ovo što Putin radi je apsolutna sramota!'

26.02.2022 u 15:35

Bionic
Reading

Glumica Hayden Panettiere iskoristila je snagu društvenih mreža kako bi ovim kanalom poslala jasnu poruku svijetu

Svejtski boksački prvak Vladimir Kličko i glumica, model i pjevačica Hayden Panettiere nakon gotovo desetljeća koje su proveli zajedno odlučili su okončati vezu sredinom 2018. Otišli su tada svak svojim putem, a Panettiere se posvetila aktivizmu i obiteljskom životu.

Glumica je 2020. pozvala sve žrtve obiteljskog nasilja da progovore o svojim iskustvima, a sada je iskoristila priliku i oglasila se oko rata koji trenutno traje u Ukrajini.

'Osobno sam svjedočila snazi ukrajinskog naroda koji se toliko borio za svoju neovisnost i nastavio strastveno braniti svoju zemlju tijekom godina. Ovo što Putin radi je apsolutna sramota! Ovaj užasan trenutak u povijesti šalje zastrašujuću poruku: poruku da je u današnje vrijeme, 2022. godine, u redu kršiti prava slobodnih ljudi i dopustiti autokratima poput Putina da uzmu što god žele. Molim se za svoju obitelj i prijatelje tamo i sve koji se bore. Volio bih da imaš više podrške i volio bih da sam tu i borim se uz tebe! Za sada tražim od nas koji ne možemo biti tu da stanemo rame uz rame u znak solidarnosti s narodom Ukrajine i pokažemo svoju podršku #demokraciji', napisala je Panettiere na Instagramu.

  • +28
Zagrepčani na Zrinjevcu izrazili svoju podršku i solidarnost s Ukrajinom i Ukrajincima Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL